Tease me.

Haft en sån typisk dag på jobbet, där man undrar varför man gav sig in i det där sjuksköterskeyrket. En sån dag när man alltid ska vara spindeln i nätet, och vara den som har koll på allt. En sån dag när man ska kunna svara på frågor från undersköterskor och läkare, frågor från patienter och närstående, frågor från sjukgymnast och arbetsterapeut, frågor från receptionister och samordnare.
 
En sån typisk dag när man kommer till jobbet och ska vara i en ny modul där man inte känner någon av patienterna. En dag där det är saker att göra men endå hyfsat lugnt. En sån typisk dag där det helt plötsligt vänder och allt blir kaos. Nålar slutar fungera, närstående ringer, läkemedel ska blandas och krånglar, flera patienter blir förvirrade och som tokiga och man får en ny patient 45 minuter innan man slutar och 15 minuter innan man ska rapportera. 
 
Har haft en sån typisk dag där man springer arslet av sig och endå får jobba över för att nattpersonalen tycker man ska göra mer än man hunnit. En sån dag när kollegan man jobbat kväll med snackar skit om kollegan som ska jobba natt och kollegan som ska jobba natt snackar skit om kollegan man jobbat kväll med. En sån typisk dag när man jobbar över på kvällspasset, kommer hem extra sent och ska tillbaka till jobbet om 7,5 timmar.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

MalinM

Living Is Now

RSS 2.0