We Ride.

Det vart en väldigt lyckad kväll igår, även om den slutade ganska tidigt då alla var galet överladdade.











Ikväll är det dags att fira Emeli som fyllt 23 år. Temat för denna kväll är att man måste ha nåt snyggt på huvudet. Så äntligen får jag användning av min fina elefantmössa som jag gjorde på syslöjden nån gång och som Mathias värmt upp åt mig under dagen.



Bloody Mary.

Ikväll är det tackfest för oss faddrar. Ettan fixar, vi glider. Temat är bokstaven P. Vill som vanligt göra det ganska enkelt för mig och inte lägga ut så mycket pengar. Så tog fram lite bruna kläder, lånade en kepa från svärmors jobb och fixade en liten skylt. Likheten är slående.

Stupid In Love.

Tillbaka i Linköping idag efter en väldigt trevlig minisemester även att den inte riktigt blev som väntat. Åkte hem till Oskarshamn i fredags för att Mathias gärna ville hänga på sina grabbar på födelsedagsfest på lördagen. Fredagskvällen spenderade vi hemma hos Jossan och Mattias med idol, spel och vin. Lördagen blev det kvalitetstid med mamma, vilket inte var helt fel. Kollade på massa kort när hon och Pappa var unga. I torsdags var det två år sedan vi förlorade honom. Helt sjukt, känns som nyss.



I söndags åkte jag och Mathias till Ullared och kämpade bland massa folk. Därefter åkte vi till Helsingborg och sov hos Ullis. Huset var dock tomt och väldigt kallt då de är på klättersemester i Frankrike. På måndagen åkte vi vidare till Malmö för att se Rihanna som jag fick i julklapp av Mathias förra året. En timma innan konserten skulle börja fick vi reda på att den var inställd för att hon var sjuk eller utmattad eller vad sanningen nu var. Galet surt. Vet inte ännu vad det blir för kompensation, skulle få reda på det inom 48 timmar så vi får väl se vad som händer. 

MalinM

Living Is Now

RSS 2.0