Young Folks.

Idag var det dags för en barnvaktsdag igen. Kerstin behövde lite vuxet tillsyn när både mor och far var tvungna att vara iväg på jobbgrejer under dagen. Mamma är den utsända och jag hänger mest med på ett bananskal. Kerstin har alltid varit en snäll bebis, väldigt tyst och tålmodig. Men det märks att hon nu är medveten om att hon har en egen identitet, ett jag som har en egen vilja. 10 månader har hon hunnit bli och hon börjar få temperament tjejen. Tio månader och det är inte längre lika kul att bli nekad ett bus, bli ifråntagen en rolig leksak eller ligga på ett skötbord och bli ompysslad bland det privata.
Men lika mycket tycker jag om min pussgroda för det!
Babyhud... MUMMA!

Annars har det också hunnits med träning och pluggsammankomst med Lisa, som självklart blev mer prat än plugg, så det ska vara. Ser också något enormt fram emot helgen då vi får efterlängtat besök av min skåning till syster. Dessutom ska det blir fint med umgänge med utflugningarna jag helst vill träffa, Emmy och Nadja!   





Cadillac Records.

Idag har jag pluggat. En massa faktiskt. Men har fortfarande en ännu större massa kvar. Vi slutar skolan om en månad. 28 maj. Det är fyra veckor dit. Hur skönt är inte det? Men tills dess ska jag hinna plugga till och göra ett dataprov, två naturkunskapsprov, ett fysikprov och ett fördjupningsarbete i Pedagogisk ledarskap. Visst kommer jag fixa det mina vänner, men dessa fyra veckor kommer jag få spendera i skolböckernas värld.

Lite smutta ångest inför sommaren också. Vad ska jag göra?
Ytterligare lite ångest inför hösten. Har jag verkligen valt rätt?

Idag har jag också, tillsammans med Mathias, sprungit runt i stan och satt upp affischer om Magnus Betnér som kommer till Forum den 9 maj. Tycker verkligen ni ska passa på att gå och se honom. Vi har varit på honom en gång tidigare och vi bokade biljetter så fort vi fick reda på att han kommer hit. Han är grym! Igår bokade vi också, tillsammans med hela familjen D, biljetter till Robert Gustafsson i Göteborg den 20 november. Stand up är bland det bästa man kan gå på!

My Everlong.

Tisdagen den 27 april. Det är sex månader sedan det var den 27 oktober. Ett halvår sedan kvällen då pappa somnade. Väldigt ofattbart, känns som att det är nyss som jag senast hörde din röst.
Hur mycket tiden än springer iväg kommer jag alltid ha dig lika nära i minnet. 
Hur många människor som än passerar kommer jag alltid ha dig närmast hjärtat.

Rude Boy.

Uppmärksamhetsbegär!



( Ser dock inte vanligtvis ut så här på köksbordet, bara mamma som för tillfället kollar posten. )

Secret Weapon.

Fredde, Malin och Kerstin har varit här på lunch idag. Kerstin fick vara med om en ny smakupplevelse när Fredde sträckte fram en citronklyfta till henne. Hon sög i sig lite citronsaft och alla väntade sig att hon skulle tycka det var jätte surt och absolut inte vilja ha mer. Ack så fel vi hade. Surt tyckte hon säkerligen att det var med tanke på hennes ansiktsuttryck efter varje slörp. Det såg ut som att hon tyckte det var hur vidrigt som helst men sen ville hon ha mer och mer och mer och mer och mer.






Made For You.

Morronfrissen.





Ambitions.

Att plugga blir så mycket roligare när man kan göra det i strålande solsken och med en kamera bredvid.





Alex låg och päste i solen på fönsterbläcket.

Lead Star.

Haft lite trevligt besök denna tisdag. Började på förmiddagen med att en söt hare låg och solade på baksidan. Sedan fortsatte det med att ett par urgulliga skor med tillhörande bebis, dregel och hyss roat mig under eftermiddagen.
Härliga lediga tisdag.









Race Against Myself.

Sitter här och, precis som igår, nöter gamla högskoleprov. På lördag blir det tredje gången jag sätter mig och gör det där äckligt långtråkiga provet. Men det är troligtvis min enda chans att komma in på logoped i höst. Min enda chans är om jag höjer mig på högskoleprovet. 

Nu har jag inget som helst hopp om att jag kommer lyckas med det. Jag får ungefär hälften rätt på det jag gör nu. Det är också vad jag fått på dom riktiga proven tidigare. Hälften rätt innebär ett resultat som visar 0,8. Statistiken säger att medeltalet på alla som gör högskoleprovet ligger på just 0,8. Jag har varit nöjd med 0,8. Jag är nöjd med att vara en medelmänniska. Har alltid varit, kommer alltid att vara. Men nu behöver jag vara en människa över medel. Jag behöver ungefär ett resultat på 1,2 för att komma in i höst. Just nu är jag inte nöjd med 0,8.

Hopelessly Devoted To You.

Mys i vårsolen.



Nöjd flygande bebis.


MalinM

Living Is Now

RSS 2.0