Sweetest Ass In The World.

Ännu en kalashelg är över. Kör på kombinationen den här gången. Började med lite Göteborgs-besök i form av Malins mamma, presentköp med Harry, coffe house och matlagning med Andy och slutligen filmtittande hos Slemmy i fredags.

              


Lördagen bestod av stan med mamma, förpepp hos Slemmy för att sedan bege oss till bågskyttelokalen för Idas och Nadjas 20-årsfest. Kvällen där började med en bågskyttetävling där jag kom på delad sista plats med Gb. Det fortsatte med fin mat, jag har aldrig, sura grupperingar, sug och blås, Hotell ett där det avslutades med Kioskars fina bil utan baksäte. Jag  valde den mer säkra färden med Jonas.


                      

    


Söndagen var härlig ensamhetstid och senare myskväll.
Gårdagen bestod av massa sol, Dragskär, Jossan, utflykter och sen grillning.


              



You are a lovely, lovely refrain
You spinning round and round in my brain

Chrystal Ball.










Söndag. Sol, altan, mormor med loverboy, årets första  rabarberpaj, mys.
Nu sitter jag mest och väntar på att Andy ska sluta skolan. Ganska rastlöst.

I Got You Babe.

Emmy är söt. Hanna är störd. Lördagen blev kanon. Alla var så fina. Poträtt är så kul. Vissa människor är däremot svåra att få till nåt bra på. Medans andra, typ Mican, är så sjukt rolig att fota. Vet inte varför dock. Har bränt ut alla kort på en cd, ger den till Andy på onsdag att kopiera bilderna, så får den gå runt till alla som vill ha den sen! Lite sommarplaner har planerats in med Mo idag i detta regnrusk. Musik, live, alltid bäst med henne!

Och för övrigt så säger jag nu, till alla er som tror sig vara välkomna, att vi kör på den 6 juni, Sveriges nationaldag, en lördagskväll, i Kristineberg, på Örgrundsvägen.











Fler bilder på Facebook!

You Give Me Something.

Vilken kalasdag. Började med lite Shakespeare in love och man kan ju knappast starta dagen bättre! Lite synd på gnisselljudet bara men hellre lite gnissel än ingen Shakespeare alls. Har precis dammsugat av undervåningen och under den akten bestämdes det att jag ska vara Andys privata fotograf på lördag då det är baldags för årets studenter! En dokumentering av hela dagen helt enkelt och det ska bli så sjukt jädra kul rent ut sagt! Bättre än bäst! Nu blir det in till stan med mor och sen inlines ut till Rödsle. Gräjt.

  

Falling Rain.

Han vill också sitta med vid middagen!




Lördagen blev väl allt utom det planerade. Men jag överlevde. Kvällen spenderades i Kalmar och på ett väldigt ovanligt sätt. Det lär nog inte upprepas allt för många gånger. Men sällskapet var rätt i alla fall. Igår vart det då kyrkan, konfirmation, planka och sen fotboll.



She's My Man.

Long time, no writing. Har hänt så mkt, eller så lite, beror väl på hur man ser det, så har inte orkat sätta mig för att skriva. Men nu då, ska nog komma in i att igen så nu kan folket skippa gnatet, bra ju.

Uppdateringar. På familjefronten har Arn hunnit fixera sig som det tydligen så fint kallas. Huvudet ligger neråt och det börjar närma sig månaden kvar och kan knappt bärja mig av längtan. Och eftersom utploppningen, som jag så fint kallar det, är beräknad till två dagar innan min födelsedag, börjar det även närma sig månaden kvar till 20 årsdagen. Mindre "kan knappt bärja mig av längtan" till det men det kan nog också bli hyffsat fint!

Och mer än hyffsat fint, mer likt kalasbäst, var min och Mathias helg i Stockholm för två veckor sedan. Åkte dit för att se stand up som var en del av min 20-årspresent till honom. Kan inte säga annat än att det är så mkt roligare när man ser det live. Förutom stand upen så klaffade allt annat också perfekt. Söndagen spenderade vi ute i Nacka hos farbror och kusinKim med memory, tv-spel, fotboll och köpcenter. Gillar den lillkillen alltså.

Valborg och en hemmafest har också hunnits med. Inte mkt att säga om det. Alltid bäst med er.

Dagen har inneburit en tripp till Kalmar med min feminima vän, klippning och kvällen blir fotboll med Mo. Imorgon är solning med Andy planerat om vädret blir som det är sagt och kvällen ryktas det om Ull-Krull och andra trevliga människor. Söndagen blir det kyrkan och konfirmation för lilla Jakobsson

MalinM

Living Is Now

RSS 2.0