Dance, Dance.

En tidig morgon trots en ledig dag! Men vad gör det en härlig dag som denna. Upp och äta frukost, tvätta bilen, duscha och sen bär det av mot Stockholm. Helgen kommer bli kanon! 

Out Of Breath.

Helgen blev, precis som väntat, för jävla bra! Lördagskvällen var klockren rakt igenom. Ribban sattes väl någon gång mellan förpeppet hos Fiffi och vägen till lokalen då hinderhoppning över stängsel hörde till det normala. Senare på kvällen gick mobilen varm under 50 minuter när den hoppade bland i alla fall tio olika pers som alla fick sig ett snack med Andy på andra sidan linjen. Halva söndagen spenderades med nål och pinsett i ett uppoffrande försök att få ut alla stickor i händerna jag lyckats samla på mig i stupet utanför Kioskaroskar på väg in till stan.




Under gårdagen blev det Lisa och jösses vad jag hade saknat den flickan. I hennes sällskap har man då aldrig tråkigt. Massa prat hade vi att ta igen och det gjordes det också minsann!
Idag trodde jag det skulle vara Mathias men ja... här sitter jag nu!
Morgondagen blir Andy och torsdag blir det pack och fix inför helgen. Najs.

Malin

Find The Real.

Helgen kunde inte börjat bättre och kan inte fortsätta bättre heller.
Gårdagskvällen gick från att vara en planerad Flin och Snus kväll till en vin och spelkväll med bra människor.






Nu blir det in till stan, möta upp Mo och senare mamma, hem och käka, fixa och sen mot Fiffi för lite fördrink innan Mo och Sallys 20-årsfirande! Kalas helt enkelt.

Malin

Unusual You.

Tisdag över och onsdag på väg. Tre dagar till helg och ser ut som att grabbarna ska med på lördag i alla fall. Nice! Fast klarar mig ju givetvis utan dom också. Har alla tjejer och mina andra grabbar är det heller inge fel på.

Premiärblogg tidigare idag för Mathias. Äntligen får man läsa lite om vad som rör sig i det huvudet. Fast vet väl förhoppningsvis det mesta innan det sätts på prent! ;)

Fick igår sms av Andy från Egypten. Lite besvikelse över att hon då ännu inte dansat den högklassiga hotelldansen. It's a sunny holiday! Skärpning på det. Och litar på en utförlig återberättelse efter hemkomsten och massvis av kort!

Jag som trodde och hoppades på en riktig myskväll på tu man hand ikväll kunde ju inte haft mer fel. Så sitter här nu, utan förvarning, med tre människor vid min sida. Lite bittert vill jag lova.

Malin

Let me tell you.

här kommer mitt första inlägg som gästbloggare, måste säga att det är lite svårt att komma på vad man ska skriva och så, men vi ger det ett försök ;)


Igår packade vi in oss i Tobbes s60 och begav oss till jönköping för en av många bilträffar. Det är alltid lika gutt att åka och se lite bilar men jag måste säga att det var det bästa jönköpingsmässan på dom 5 åren som jag har åkt dit.



Nu ska jag bränna skiva sen åka till Malin :)

edit; med vi så menar jag med mina kompisar så ni behöver inte oroa er över att malin var med ;)

//Gästbloggaren
  a.k.a Mathias

Drive Dead Slow.

Ännu en helg, som dessutom varit längre än vanligt, är över. Men fyra dagar ska nog gå ganska snabbt och sen så är det helg igen. Och helgen som kommer blir det ett megafirande av två 20-åringar. Helgen som varit har varit mer än okej. Vädret går inte att vara missnöjd över i varje fall. annars så har det varit fredagsmiddag med trevligt folk, sol, påskmiddag i Rödsle, festbesök och påskmiddag i Kristineberg.

Medans jag har tillbringat dagen med en Maxi-galen Jossan har min kära kamera varit på Jönköpingäventyr. Och jag blev så lycklig när jag fick återse honom i ursprungligt skick.

För övrigt har vi bestämt att här snart kommer ske lite gästbloggning då och då. Får se hur länge det håller i sig innan han tröttnar eller jag ångrar mig! =)


Gloria.

Härligt väder kan inte föra med sig annat än ett härligt humör och perfekt helg med sol, inlines, bra folk och grillning!

Andy.




Tuff mamma
D.



Poser.


City.








So Gloria steps out from the prison
Gloria is no longer the wasted disco girl you've been dreaming about
She's no longer your slave

MalinM

Living Is Now

RSS 2.0