Kings Of The World.

In från solen en snabbis för lunch. För det är så dagen har spenderats, i solen, tillsammans med syster som kom hem en helg till för att träffa Kerstin. Så nu blir det en lunch, sen kanske lite sol till och sen ut till Fredde, Malin och Kerstin där även Lena och Rolf är på besök från Göteborg. Sen ikväll blir det brudar och alkohol, kan knappast bli bättre.
Och morgondagen lutar åt en tripp till Öland med mamma, Ullis och Adnan. Kanon.

För övrigt så kunde Kerstin i torsdags, fyra dagar gammal, både peka långfinger och gömma sig.



Hand Of God.



Kerstin Elisabeth Magnusson.
Bilden är från bb, tagen från landstinget i Kalmar läns hemsida.
Dom åkte hem därifrån idag så har inte hunnit träffa henne ännu. Blir väl ikväll eller imorgon, och då kommer fler bilder.

Sweet Like Sugar.

Nu kan jag plinta ner lite, lite snabbt, för nu har det ju faktiskt hänt en del.
I tisdags blev jag tjugo. Kunde inte blivit firat bättre. Började med att Fiffi kom med tårta och en kalaspresent på morgonen! Annars bestod dagen av lunch med mormor och farmor och sen på kvällen Asian House med Mathias. I tordags blev det Jossan och gud vad bra det var. Sedan midsommar som blev bättre än förväntat. Lite folk funkar alldeles utmärkt. I fredags kom även syster hem, så helgen har varit mycket med henne. Och igår blev det ytterligare firande av mig då vi hade kalas. Fick massa fint, till största delen smycken, perfekt med andra ord! Nu blir det stan med mor för att handla fina grejer till min brorsdotter som föddes igår kväll! Är med andra ord numera faster. Fint.


    
Fiffis tårta                     Mot Asian House

Rise Today.

Blev ytterligare lite festande igår. Trots lite folk blev det mer än okej! Sitter nu och vet inte riktigt om huvudvärken beror på bakfylla eller min förkylning som efter gårdagens bravader blev snäppet värre än vad den var igår. Därför får denna dag bestå av soffa, halstabletter och honungsvatten eftersom även rösten försvann någon gång under kvällen. Men klagar inte för jag hade kanonkul och dessutom är det den fjortonde juni och väntan på lilla Arn kan ju inte bli större!

Party Like A Rockstar.

Hemma efter en kväll bättre än väntat. Eller egentligen vet jag inte vad jag väntade mig. Kanske inte var bättre än väntat för såg fram emot en kalaskväll och det blev det, på alla sätt. Folk, dricka, spel, Ankaret, La Scala. Hallelujah! Har nu hunnit plocka bort det mesta som lämnades kvar, för fy fan så det såg ut. Nästan bara golvet kvar att torka och förhoppningsvis hinner jag upp och göra det imon innan mamma kliver innanför dörren någon gång vid lunch. Nu ner i källaren och hänga upp den vita duken som det blev ta bort och tvättmaskin för, sedan sömn! 
Och i morgon låter en saknad Mathias, som varit i Linköping sedan i fredags, och mys helt perfekt i mina öron. PUSS

My Sundown.

Fredag




I lördags blev det en efterlängtad heldag med Mo som innehöll tolvskillingsmarknad, Amerikansk fotboll och ett nyrenoverat, fint Stångehamn.



Gårdagen bjöd på en trevlig blandning. Började dagen med lite morsdagsfika i Rödsle i den hetaste värmen med alla i familjen D. Senare kom även Jonas och vi begav oss ut till vattnet för lite vinds-avsvalkning för att sedan bege oss hem till Kberg för hamburgegrillning. Avslutade dagen ute i Äspö för att se om det fångades någon fisk.

                    


          





Och med lite ny musik på mobilen blir det nu ut i solen för nu mina vänner, är det sommar!

MalinM

Living Is Now

RSS 2.0