Cool Rider.

Här går det undan ska ni veta. I måndags ringde dom ju om jobbet och jag gjorde min första lärorunda natten till tisdag. Den andra rundan gjordes inatt, alltså natten till onsdag och sen trodde jag att det var allt för nu och att jag skulle börja på riktigt på måndag. Ack, så fel jag hade. Jag kör min första riktiga runda ensam inatt. Får se hur det går. Lär ta lite längre tid en vad vi kört på dom senaste två gångerna men det är ju bara att räkna med som nybörjare. Hoppas bara att jag delar till snälla människor som inte ringer och klagar!

Man kör med egen bil och hade tänkt att låna mammas vilket hon inte hade något emot. Men efter att vi funderat lite på det så är det väldigt påfrestande körning för bilen med mycket stopp och start och så vidare. Också stor risk att man kör in i buskar om man inte vill stiga ut ur bilen vid varje brevlåda vilket jag strongt vägrar. I så fall lär folket få sina tidningar lagom till lunch. Så för att kunna köra avslappnat och inte vara rädd för att repa bilen åkte jag idag lite utanför Högsby och köpte mig en bil. Ett riktigt lammkött ska ni veta. För 3900 som den kostade får man inte direkt någon pärla men den är utmärkt till det jag ska ha den till. Planerar att sälja den i slutet av sommaren och att jag redan fått lite bud på den av Mathias bilnördar till kompisar skadar ju inte heller!

Highway Man.

Intressant natt. Är säker på att det bara kan bli bättre. Kunde inte somna förrän framåt 23.30 och vaknade sedan en gång i timmen tills klockan ringde 2.10. Vid 2.40 var jag vid Oskarshamns Allbud dit tidningarna kommer från Kalmar. Börjar väldigt bra med att min kompanjon var försenad och sedan började han packa in tidningar utan mig så missade genomgång om hur jag vet vad som är mitt och hur mycket jag ska ha. Sen beger vi oss iväg. Jag sittandes i baksätet bland massa tidningar och papper. Han hade en riktigt skruttbil som stank cigarettrök och som stannade fem gånger och han fick starta upp den med lite finesser.

Den vana utdelaren han är körde han som en idiot. Rusade fram bland kurvor, brevlådor, trottoarer, buskar, bilar och gator. Blev åksjuk, trött och varm som jag var. Trodde aldrig rutten skulle ta slut, tidningshögarna verkade inte sjunka. Avslutningsvis blev det lite springandes i trapphus innan det var över. Kom hem lite efter 6.00. Gick och la mig och kunde somna? Självklart inte! Sov väl totalt en timma innan klockan ringde vid 9.00. Kunde inte sova för länge för att ha lättare att somna nu ikväll.

Så ska hoppa i säng nu och hoppas på att somna bums och då vara piggare inatt när klockan ringer 2.10 och förhoppningsvis går morgondagens runda lite snabbare. Sen tar jag över på måndag då jag äntligen får åka själv!  

Recovery.

Efter en hel del sökande har jag äntligen fått lite resultat. Jag har fått sommarjobb. Man ska aldrig tappa hoppet alltså. Om jag är lika glad över detta om ett par veckor återstår att se. Det är inte direkt det ultimata jobbet men det ger en hel del cash till kontot. Börjar på måndag och i fyra veckor framåt ska jag dela ut morgontidningar i en del av stan. Sex dagar i veckan, måndag till lördag och börjar klockan tre! Ja, tre på natten, exakt! Lär vara rätt jobbigt men som sagt, ger pengar och det är bara fyra veckor av mitt liv. Förhoppningsvis. Det positiva är att jag ju åker runt själv så kan vara hur trött och otrevlig som helst. Handlar ju bara också om några timmar så lite sömntimmar på morgonen sen så har jag ganska mycket kvar på dagen sen!

Har två lärodagar så ska åka med den ordinarie människan inatt och imon natt. Ska träffa honom 2.40 inatt så väckarklockan ringer 2.10. Haha, kommer bli sjukt intressant hur jag reagerar på denna nya utmaning. Kan inte låta bli att skratta lite åt hela grejen. Får passa på nu, sen tycker jag säkert inte att det är lika kul!

Midsommar blev för övrigt bättre än förväntat!

Living In Colour.



I HEART YOU.

Riding Solo.

Nu har Kerstin hunnit fylla 1 helt år, närmare bestämt igår den 21 juni! En hel massa presenter fick hon minsann. Förstås! Hon blir bortskämd av hela tjocka släkten. Till exempel skulle hennes morfar köpa en Bobbycar till henne. Men duger ju inte med en vanlig, hederlig röd. Här ska det vara prima vara så han kommer med världens coolaste. Svart och röd av märket BMW, självklart! Hon firade det också med jordgubbar och lite grädde och vi andra bjöds på jordgubbstårta. Fin dag det där, gårdagen.

I förmiddags var vi barnvakt åt ovan nämnda ettåring! Och efter lunch åkte jag och min mor till Västervik för att äntligen beställa gravsten. Efter lite betlutsångest fann vi nog vad vi var ute efter så kommer säkert bli jättebra. Dock hinner dom inte med att sätta ner den förrän framåt oktober på grund utav semestertider och många beställningar. Men vi får väl skylla oss själva att vi skjutit på det ända till nu.







We Go Together.

Har haft riktigt bra dagar som innehållit firande av olika slag! På tal om firande håller nu midsommarplaner på att styras upp och känner på mig att det kommer bli riktigt bra. En härlig, traditionell midsommar med partytält, långbord, midsommarstång, nubbe och massa blandat härligt folk. Ser fram emot det något enormt. Denna regniga dag blir det en avslutningslunch i Rödsle för Mathias småsyskon och ikväll ska jag på After Work med Fiffi och hennes föräldrar. Ska bli mysigt alltihop! Och imorgon kväll kör vi på trerätters med de härliga flickorna!


Take You There.

Sjuuukt bra kväll!!
Först inne hos Lisa och jag var lagom när jag åkte därifrån. Till Terazzen där fina tjejer satt! Mer umgänge och mer god dricka. Som sagt, sjuukt bra kväll!! Många människor jag inte träffat på länge! Gillar er allihopa grymt mycket. Speciellt min Lisa med familj, men tror ni redan fattat det efter ikväll. Blev bemött med ett upplyst hus när jag kom hem. Mamma hade somnat på soffan efter en kväll inne hos Roth och blev väldigt förvånad när jag sa vad klockan var! Haha.. tål att upprepas, sjukt bra kväll! Puss!





Boots And Boys.

Alltså, vad har hänt med den svenska sommaren? Eller kanske detta är en typisk svensk sommar? Regn, rusk och låga temperaturer. Men hur tråkigt är det inte! Specielt denna studentdag som idag har infunnit sig i staden. Jag är grymt tacksam att vi hade så härligt väder med sol för två år sedan när det var vår tur att skrika oss hesa på flaken. Ska nu stiga upp ur sängen och fixa det sista på min bästis gåvor och så blir det lite fika på stan med lite tjejer innan vi beger oss och titta på dom som springer ut. Till sist beger jag mig in till huset på andra sidan gatan och firar tjejen som livar upp den här gamlinggatan lite. Lisa som är en av de absolut bästa i mitt liv! 




Dancing On My Own.

Gotlandsbilder!



















No Other One.

Har haft en helt underbar dag i den sommarvärme som varit idag. Hela dagen har spenderats med min underbara familj. Började dagen med några timmar hos Ullis kompis Veronica, hennes man och deras 3-åriga dotter Erin. Efter det åkte vi ut till Gunnarsö och mötte upp Fredde, Malin och Kerstin. Kerstin vandrade runt i vattnet och vägrade gå upp. Vi andra fick turas om att vara med henne där i eftersom vi inte kunde stå ut särskilt länge med det kalla vattnet runt fötterna. Mamma, Ullis och jag åt en riktigt somrig lunch hemma, i form utav sill och potatis. Efter någon timme då Kerstin sovit lunch kom hon och Fredde ut till oss och vi spenderade resten av eftermiddagen på vår baksida. När Adnan och Tobias kommit tillbaka från klättringen i Västervik blev det rabarberpaj och glass.

Hoppas ni känner min lycka genom datorskärmen. Aah, den här dagen lever jag på länge! 





Start Me Up.

Min syster är hemma på besök i helgen. Egentligen kom de för att klättra i Västervikstrakten och det är där dom har spenderat dagen. Ullis, Adnan och deras klättrarkompis Tobias. De sover här så jag blir ivägputtad till Mathias om nätterna, vilket jag i och för sig inte har jättemycket emot. Imorgon ska Adnan och Tobias tillbaka till stenarna runt Västervik för mer klättring men Ullis stannar här för lite umgänge med oss och det är tur det så jag får mer tid med henne än dessa få timmarna ikväll.

Gårdagskvällen spenderades på ett sätt som förhoppningsvis många sommarkvällar kommer spenderas. Grill, mys och massa snack med härliga tjejer. Mo, Sally, Emmy och Hanna gjorde kvällen toppen.
Nu ska jag sätta mig i Golfen och ta mig ut till Rödsle innan jag blir för trött och istället intar soffan som sovplats.

Försöker lära Kerstin att sparka boll, det ska börjas tidigt vettni.



Vattenpauser får inte förglömmas.

Sunny Holiday.

Så, igår kväll kom vi hem från vår lille resa till Visby. Ganska trist att vara hemma igen men vi har haft det hur bra som helst så kroppen har fyllts med ny energi. Nu ser jag fram emot en sommar med alla vänner som kommer hem! Dagen idag börjar med att jag nu ska ta mig ut till Mysingsö för att vara lite barnvakt åt Kerstin som för övrigt numera kan gå! Duktiga tjej!



Dance So Good.

Sista kvällen i detta mysiga Visby. Lite tomma ciderflaskor finns här i rummet, solen lyser utanför fönstret och vi är redo för trerätters och lite mer alkohol!

MalinM

Living Is Now

RSS 2.0