In Your Honor.

Sitter just nu hemma hos Jossan. Eller egentligen hos Mattias men hon bor här ju lika mkt som honom så antar att det är deras hem. Och nästan som alltid när det är vi blev det baguette från Coffe House. Och duktig som hon är befinner hon sig just nu i köket och bakar bullar. Hon har iaf varit rejält saknad så äntligen blev det en träff idag. Det är det värsta med skolslutet, att jag inte träffar henne lika ofta. Hannas helkorkade kommentarer skulle inte heller sitta helt fel. Tänk om jag inte hade bytt från BF till NV. Då hade jag inte lärt känna Jossan, då hade jag inte kunnat skratta åt Hanna, då hade vi inte haft fotbollslägret, då hade jag inte kunnat räkna Helens antal ööh på samhällslektionerna, då hade jag inte fått vara med och kolla kossorna, då hade jag inte haft mysLeif, då hade jag inte fått uppleva Lennarts kärlek för Biologi och då hade jag inte fått höra Jane berätta om avklädningsdansen!
Så trots att det hade varit betydligt mindre plugg och högre betyg på BF kan jag inte vara annat än nöjd att jag bytte linje.   

Night Drive.

Igår blev det en tripp till Växjö med Emmy för att kolla in hennes lägenhet. Förutom att det är delat kök och badrum är den mer än okej. När alla grejer är på plats lär det bli kanonfint. Blir spännande att se det färdiga resultatet på söndag då mitt premiärbesök kommer bli. Nollnigen börjar på tisdag så ska vara hennes sällskap fram till måndagen.
Gårdagen gjorde mig sjukt sugen på att flytta till egen lägenhet. Att ha något eget skulle inte vara fel någonstans men det får vänta. Nu är det bara pengasparning som gäller.

Tisdag ses också fram emot då det är Halmstad som gäller. Har velat åka dit hur länge som helst så blev bra glad när förslaget gavs. Dock lite typiskt att det var just tisdagen men inte mycket att göra åt den krocken. 

För övrigt kändes det bra med fadersamtalet i bilen i förrgår.

Straighten Up And Fly Right.

Snart har alla som ska flytta flyttat.
En efterlängtad Fiffi träff blev det igår. Det var mycket att prata ikapp. Hoppas nu att du gör som du lovat.. fortsätta skriva blogg. Måste ha utförliga berättelser om hur Linköping är. Säker på att allt blir bra iaf! Och du kommer alltid vara mitt Flin, för Snus och Flin, det var det vi som var först med!

Nästa blir sötaste Emmy. Trots att vi umgåtts minst är det nästan du som förstår mig bäst. För vi tänkte ju lika dant ;) Och du kommer alltid vara min Fladderidol.

The next time that we meet
I will bow at her feet
And say wasn't life sweet
Then we'll prepare
To take heaven down there

Rip It Up.

Antagligen inträffade den där totalutmattningen igår för inatt har jag sovit hela natten lång. Är fortfarande massa trött men långt ifrån så slut som jag var under gårdagen. Igår gick det mesta fel och egentligen är det här besöket i Helsingborg inte så dumt. Däremot har jag ont i armen nu istället för inatt men hellre på dagen än på natten.

Så fort Ullis och kära modern lyckas bli klara blir det paddlingstitt, IKEA och Väla köpcenter innan det är dags för hemgasning med The Black Pearl

No Air.

Trots att det är hur bra och uppskattat som helst att vara här i Helsingborg känner jag att det hade varit skönt att vara hemma just nu. Rabalder i Ramlösa var min låga humor så det var mer än okej och dom tre timmarna vi befann oss där på Fredriksdalsteatern är den enda tiden jag riktigt kunnat koppla av. Denna tripp till Skåne blev långt under den trivselnivå jag hade tänkt.
Kan inte låta bli att tänka på att jag går miste om trevliga händelser i Ohamn som är ganska betydande. All denna lekänsla som inte är någon vana beror helt på att också natten till idag till största delen blev sömnlös. Har tröttnat rejält på axeln som gör att jag inte kan sova om nätterna. De få sömntimmarna varje natt har funkat hittills men nu börjar orken ta slut på riktigt. Trodde att jag skulle kunna sova av ren utmattning till slut men det verkar inte som att det kommer funka det heller. Så förutom timmarna på teatern har det varit en ganska seg, dyster och blödig helg.

Nu blir det Se upp för dårarna som förhoppningsvis kan dra upp humöret en aning så att en till sömnlös natt klaras av innan det blir hemfärd imon. Och det ska som sagt bli skönt så jag kan gå mina vandringsrundor om nätterna och få lite tröst av goskatten och förhoppningsvis ytterligare en.
           

Golden Touch.

Om det inte hade varit studenttagning i våras hade det varit dags för skola om en vecka.
Känns sjukt bra att slippa gå och sätta sig vid bänken. 

Blev ännu mindre sömn inatt på grund av den där axeln. Första uppstigningen blev redan 00.30. Måste verkligen göra saker hela tiden för att inte tuppa av. Bästa sättet för att det inte ska göra för ont är konstigt nog att gå så största delen av dagen har tillbringats genom att gå massa varv runt huset.

Helgen var fin. Det var bra gutt att träffa nv-pojkarna innan alla sticker iväg. En ganska trevlig tripp till Dövestad hanns med under kvällen också. Söndagen var dugligt seg men spenderades på rätta stället. Promenaden hem på lördagsnatten var nog en hel massa bra!

Helgen blir Helsingborg och syster. Ska bli gutt att komma iväg och speciellt gutt att det är just dit. Dock en stor besvikelse på att den planerade kräftskivan hos Fiffi missas. Känns mindre kul att inte få vara med kvällen innan alla börjar med sitt i olika städer. Men i Helsingborg blir det ju Rabalder i RamlösaFredriksdalsteatern med Eva Rydberg och Siw Carlsson och dom biljetterna är bokade sen i våras så inte mycket att göra åt.
Ser fram emot detta också och hoppas på en rejäl skrattfest.  

To China With Love.

All fundering på framtiden har fått mig att tänka på och sakna gamla tider.
Sånt som inte är detsamma nu. 

Jag saknar..
Lönhult.
när alla syskon bodde hemma.
flickfotbollen.
när man som mindre tyckte det roligaste som fanns var att sova över hos kompisar.
Snus o Flin.
grundskolan, när det var Tess och jag mot resten av klassen.
en pigg pappa.
när man var liten och kunde springa runt naken och leka i sanden på stranden.
Mongoligan.
all galen inlines-åkning med Lisa och Herman.
Vahide.
allt fotbollsspel på baksidan.

Känns bra surt att bli vuxen.

MalinM

Living Is Now

RSS 2.0