Things Change.

Bästa frukosten som slår rätt näst intill varje morgon. Havregrynsgröt med hälften vanlig havregryn och hälften rågflingor. Russin, linfrön, solrosfrön, kanel, frukt och mjölk. Och egenpressad apelsinjuice med massa fruktkött. 
 
 
Ni vet, när man vaknar på morgonen och det känns som att man vaknar mitt i en dröm och man kommer ihåg allt. Gjorde det i morse och varje gång det händer känner jag mig så sjukt trött, outvilad och helt groggy. Det är rätt skumt endå. Tycker jag. Sen var drömmen rätt sjuk. Den typ berättade vad som skulle hända idag. Typ hälften av vad jag drömde, vad som hände och vad som sas, slog liksom in under dagen. Då blir jag lite rädd faktiskt. Men mest impad.

Plug And Play.

Den typ enda fördelen med att vara timvikarie är att man kan välja när och hur mycket man vill jobba. Speciellt när man verkligen är behövd på jobbet. Så nu har jag gått ner från planen med fyra dagars jobb i veckan till tre dagar jobb, två dagar plugg och två dagar ledigt. Är omöjligt för mig att plugga samma dag som jag jobbar så förhoppningsvis kommer det räcka med två pluggdagar i veckan fram till tentan.

Sen middag idag efter spinning med favvoinstruktören. Den perfekta snabbfixade, proteinrika, mättande och lagom fylliga maten nära inpå läggdags som åker högt upp på listan. Omelett med schalottenlök och paprika, avokado, tonfisk och kvarg.

Face One.

Veckans milpromenad stod på planeringen idag. Har några rundor jag vet är exakt 1 mil men nu har ju solen börjat komma fram och isen börjat försvinna bra. Då vill man utnyttja promenadstråket runt Stångån, så drog en ny runda idag lite på chans utan att kolla längden innan eller längs vägen. Slutade på 3 km och knappa halvtimmen extra och oh my vad det kändes i benen. Men ibland ska man ha lite extra pressning än det man är van vid. Skulle ha kört ett bålpass efteråt egentligen men skjuter på det tills imorgon.

Hemmagjorda chicken nuggets testades det idag. Kyckling i bitar, doppade i uppvispat ägg och sesamfrön för att sedan stekas. Dock var nog inte den överblivna linsgrytan från kylen det bästa tillbehöret.

Hollywood Boulevard.

HEJ!
 
 
Impulsen imorse att jag ville skriva blogg. Why not, tänkte vi då, mina fingrar och jag. Kan bli kul, det är sånt som märks. Är i alla fall här nu på obestämd framtid. För att vara ärlig så känner jag i skrivande stund lite ånger att jag började skriva igen. Känns just nu inte lika kul som det kändes innan. Så, kanske bara blir det här inlägget, kanske blir ett om dagen, ett i veckan, ett i månaden. Vad man kommer kunna se här inne är också sånt man får se, det jag känner behov av att skriva om för min egen skull. Träning och mat är stor chans att det kommer hamna i fokus. För mer utförlig träning hittar man mig på Funbeat, vilket jag tycker att alla mina kära vänner borde skaffa. Statistik över egen träning och inspiration och motivation från vänner! 
 
Om man kollar lite i baktiden då så har jag just nu uppehåll från sjuksköterskeprogrammet. Jobbar lite, hänger lite, pluggar lite omtentor, tränar lite, far runt lite, njuter en massa och kunde nog inte tagit ett bättre beslut för min egen del. Så imorgon är första tentan av tre. Känns rätt skumt när man inte varit i skolan på flera månader. Läkemedelsberäkning, skitomtentan som bara beror på slarv.
 
 
 
 
 

MalinM

Living Is Now

RSS 2.0