25/12





24/12



23/12



Catch Me While I'm Sleeping.

Nu sitter jag här och myser igen, alldeles allena. Det är riktigt fint ibland. Skulle pluggat men har inte blivit någonting med det. Mamma och jag flängde lite på stan under förmiddagen. Fixade dom sista julklapparna hoppas jag, mammas inköp alltså, eftersom jag varit klar sedan första advent. Vi var också hos hemtjänsten och sjuksköterskorna och lämnade lite tackgåvor och hämtade tillbaka våra nycklar, så nu är det kapitlet avslutat.

Har slagit in alla julklappar nu under eftermiddagen. Blir nog bra alltihop. Blev mest nöjd över den ena av Mathias julklappar. Den är billigast av allihop men priset spelar ju kvitta.

Vi startar julafton redan i morgon. Fredde, Malin och Kerstin åker till Göteborg på julaftons morgon, därav tjuvstarten. Kommer bli så mysigt att ha dom här nästan hela dagen. Kommer kännas desto konstigare på julafton med varken pappa eller bror närvarande. I morgon kommer också syster hem. Julafton blir det ett åkande mellan mina två familjer. Fast mest tid kommer förstås spenderas i Kberg. På juldagen kommer som vanligt farmor och farbror med familj på mat och sedan alla mina saknade på kvällen. Annandagen spenderas som traditionen säger hos Mathias mormor och morfar.  

snyggt

Superblind.



 

What A Feeling.






Med snö, julgodisbak, kärlek och en allmän feel good känsla kan inte julkänslan vara annat än mitt i mig. Trots att julen kommer vara ganska annorlunda än vad jag är van vid och säkert rätt konstig utan fem i familjen så har jag inte haft en sån här stark julkänsla på många år. 

Love Is Such A Crazy Thing.

Hade en väldigt trevligt och mysig luciadag igår. Mysingsö Magnussons kom hit på luciafrukost och stannade fram till lunch. Lilla brorsdottern Kerstin blir bara gosigare och gosigare. Skrattar en massa och älskar att ge dyblöta pussar med gapande mun. Hon är snart ett halvår gammal och det är sjukt kul att se hur hon utvecklas. Klarar att sitta rakt i några sekunder innan hon långsamt faller åt sidan. Hon tar sig också upp i krypställning när hon ligger på golvet men sen orkar hon inte mer utan faller platt på mage igen! 

Efter att sedan ha spenderat X antal timmar i Bråbo hos andra favoriter, deras urmysiga hus och massa gott begav vi oss hem till oerhört lite matte plugg men desto mer mys. 
Skolan ja.
Nationella i matten idag gick som smort även utan plugg. Engelskan är avhoppad eftersom jag kört över mina chanser på MVG och har redan ett VG så onödigt att fullfölja. Biologin hade jag två prov på samma dag förra veckan och körde ett IG på det ena. Får göra om provet efter lovet på grund av väldigt giltig anledning så tack för det Lennart. Svenska håller jag på och kämpar med nu. Redovisning på fredag och lika svårt som vanligt att plocka fram det hon vill ha. Sen har jag massa grejer att fixa på svenska på lovet också så ingen julledighet här inte. 

Imorgon är det bouppteckning. Får se hur det går med alla krångliga regler och ärvegods hit och dit. Ser jag inte fram emot.



     

Caramel City.






Hon är den godaste jag vet!!

Time To Come Home.

28 oktober
Pappas syster ringde tidigt på morgonen. Hon åkte hem till min farmor och berättade vad som hade hänt och sen kom dom hem till oss. Farmor var den som tog det hårdast av oss allihop, att överleva sitt barn måste kännas väldigt onaturligt. Vi grät mycket allihop under tiden dom var här men det var samtidigt skönt att prata med dom om Pappa och om andra saker. 

När farmor och faster hade åkt ringde mamma till begravningsbyrån. Nu skulle dom komma och hämta Pappa och ta honom ifrån oss. Jag, mamma och Mathias stod i köksfönstret och såg likbilen komma åkandes. Nu började jag gråta igen. Efter att dom varit inne och hälsat och pratat lite gick dom ut och hämtade en bår i bilen och gick in med den på Pappas rum. Vi stod och såg på i vardagsrummet när de väldigt lugnt och sakta gick ut igen. Med Pappa på båren och ett skynke över hela honom. Den här stunden, när dom kom med bilen, bar ut honom, skjutsade in honom i bilen och körde iväg honom, var det jobbigaste någonsin. Man insåg verkligen att det var över. Han skulle aldrig mer komma tillbaka. 

Att Mathias tidigt samma morgon ringde till jobbet och tog ledigt för att vara med oss hela dagen är något jag är otroligt glad över. Underlättade både för mig och mamma att ha honom stöttandes bredvid oss hela tiden. 
 

She's Drugs.

Besviken tjej. Det blir inget julbord. Vi fick inte komma för vi var dom enda som hade bokat tills ikväll (?). Surt, ville ha. Istället bjuder familjen DAsian House, och det är snällt.

Var ute i Mysingsö förut. Kerstin lät mig hålla henne hela dom 1,5 timmarna jag var där utan att hon blev gnällig. Vi åt mosad banan, pussades och gick runt och klappade lampor och blommor. Mysigt värre.

Marchin On.

Tidigare ikväll var det fina tjejer här hemma hos mig.
Nadja, Ida, Hanna och Jossan!
Dom fick lussekatter och äppelpaj och dom hade med sig en fin blomma. Ni är guld, tack för er.

Imorgon smälls det första julbordet för i år ner i magen. På Hotell Post med Mathias familj, mums. Innan dess är det skola och Malin och Kerstin som gäller. Ska försöka hitta lite motivation till en stund pluggandes också.

Mamma är på symöte så hade tänkt ta med mig katten som sällskap ner, sätta fötterna i ett skönt fotbad och titta på Glee. Dock kom Mathias nu som slutade jobbet tidigare än väntat så lägger mig nog i hans knä istället.


 

Love Calling.

MalinM

Living Is Now

RSS 2.0