One Step At The Time.

Hemkommen efter en kalasvecka i Helsingborg. Trots regn alla festivalkvällar klarade vi oss mer än väl med paraply, musik och öltält. Vart lite surt att komma hem till Oskarshamn igen men snart bara två veckor kvar till nästa lilla äventyr. Den här helgen var det mammas tur att ta sig en tripp till Skåne och då blir det till att samla vännerna och korka upp hemma i Kberg. Några glas vin slinker även ner denna kväll då mormor och morfar Danesten bjuder upp till grillfest. Förhoppningsvis stämmer det lovade solskenet till morgondagen så man kan få tillbaka lite av den försvunna solbrännan på kroppen.

Melody Club


Come Sunshine.

Vad har hänt med den här sommaren? Varit tråkväder hur länge som helst och när det väl kommer en dag med sol håller det bara i sig till lunch. Verkligen kul. För övrigt kan jag inte klaga på sommaren som hittills passerat. Helgen var mer en kanon. Kråkan med bra tjejer på fredagen, vidare till killarna hos Marty, sedan hamnen och till sist en avslutning hos Oskar. Lördagen blev det ungsgrill hos Andy, även då med bra tjejer. Denna kvällen tog vi ett stop vid killarna som var hos Oskar innan vi gick vidare till hamnen. Två kalaskvällar till max.





Den här kvällen har spenderats med att stryka kläder som nu ligger på sängen i väntan på lite packning. Imon tar jag och Mathias oss ner till Helsingborg tills obestämd framtid. Där väntar en tom lägenhet, Ullis och Adnan och deras nyköpta hus, Helsingborgsfestivalen, lite roadtrips, massa mys och förhoppningsvis sol.

Relative Ways.

Igår körde jag på en riktig mammadag. Hjälpte henne rensa ett förråd i källaren och köra massa skräp till storskogen. Vi var också på jakt efter en ny soffa till undervåningen. Tog hela dagen, var runt hela stan och efter massa velande fram och tillbaka kom vi trots allt inte hem med någonting. Därför blir det IKEA på måndag och se om nåt faller i smaken där. Och med Fredde, Malin och Kerstin på besök och Fiffi med morötter, gurka, dip och snack kunde inte kvällen bli mycket bättre.

Idag i detta ruggiga väder blir det en ordentlig genomkörare av mitt kära rum som är i stort behov av lite uppfräschning. Och ikväll hoppas vi på massa kärlek.

Life Is A Highway.

Har haft, som dom flesta andra också verkar haft, en så jädra bra helg. Inte ens det trista vädret kunde stoppa oss från två toppendagar nere i hamnen på Latitud. Fredagen började jag och Mathias kvällen på Aidis uteservering tillsammans med Fake på scenen. Ribban sattes därmed ganska högt och sen blev det bara bättre. Träffade Emmy och Alex, begav oss till öltältet dit Jossan, Mattias,  Andy, Sofia, Linnea och andra kända och okända människor även kom. Jossan ja, äntligen säger jag bara. Framåt natten kom även dansen och jag hade roligare än jag haft på länge.

Lördagen blev ju om möjligt ännu bättre. Började med grill, bra människor och alkohol för att sedan bege oss till Marty som hade fixat party för bröderna. Trots en lägre medelålder än vanligt var det några kanontimmar i Orrängen innan det blev Latitud igen. Fler människor, fyllda mödrar, musik, röj, dans gjorde att kvällen avslutades på topp. Kalas helt enkelt.



Put It On My Tab.

Den här veckan har rullat på lika kanon som förra veckan slutade. Lördagen blev klockren, vi hade vår soffa och där händer det alltid grejer.









Solen utnyttjas så mycket som det bara går.
Igår blev det en trevlig heldag med Lisa och en blandad kompott.
Kvällen kunde inte avslutats bättre. 14 brudar, en sommarkväll och mat kan inte bli fel trots att det inte började som planerat.

       

Den kommande helgen ser man också sjukt mycket fram emot.
Fredag med året, så blir ut och äta med Mathias och sedan Latitud.
Lördag så är det efter lite förfest MartyParty som gäller för att sen ta oss ner till hamnen igen.
Nu blir det sol och senare idag får jag träffa Kerstin igen! Bästa.

MalinM

Living Is Now

RSS 2.0