Better Together.

Är numer inne på min sista vecka som Oskarshamnsbo. Dagarna som är kvar kommer springa iväg innan det blir lördag och flyttlasset går. Är givet att träffa alla människor som betyder nu innan, då man sen inte kommer kunna träffas lika ofta. Började i fredags med en hejdå-kräftskiva i Rödsle med Mathias familj, hans morbror, mormor och morfar och min mamma. Idag hade vi min mormor, farmor, faster med man ute hos oss.

Planen för veckan är måndag fika med Hanna, Ida och Emmy. Tisdag med Lisa. Onsdag lunch med Jossan och kvällen med Fredde, Malin och Kerstin. På torsdag åker jag och mamma på en dagsvisit till Linköping. Tar med oss min och Mathias cykel och lite kartonger och lämnar i lägenheten. Känns bra att ta ett varv runt stan så jag hittar till alla ställen jag ska vara på sen. Och på fredag kommer vi åka runt med en släpkärra och hämta upp soffa, soffbord och sängar i affärer och bäddsoffa hos farmor och packa in detta och alla kartonger i två kärror för att vara redo på lördag! Någon dag måste jag också få en dejt med Andy och en fika med Pia och Björne är visst också utlovad.

Där emellan ska några sista grejer inhandlas och ärenden ska uträttas. Mamma och jag ska baka bullar till flyttdagen och göra köttbullar till min frys. Jag ska rensa och packa alla kläder och skor som jag skjutit upp till nu. Och jag ska försöka sova lite. Men kul det ska det bli!

Primadonna i sommarklänning





Good Luck.

Ni vet sådana där gånger när man ligger i sängen för att sova men inte kan? Visst är det oerhört påfrestande för psyket! De tillfällena skulle man helt säkert kunna bli knäpp i huvudet. Hörde när Mathias gick upp ur sängen vid 5.20 men var knappt vaken så somnade med en gång. Sen vaknar jag igen när han stänger ytterdörren och det känns som att jag sovit i alla fall några timmar sedan han gick upp. Kollar på klockan, 5.33!? Tio minuter. Jag har varit vaken sedan dess. Var omöjligt att somna om.

Tankarna rusade i skallen.
Tänkte på maten som ska fixas till kvällens kräftskiva.
Funderade på om vi glömt något väsentligt till lägenheten.
Vad jag har kvar att packa.
Hur många reservplatser det finns på logopedprogrammet.
Om sjuksköterska kommer kännas rätt om jag inte kommer in på logoped.
Hur jag ska klippa mig.
Om Kerstin kommer glömma bort mig nu när jag flyttar.

Gav upp efter en stund och fixade ny musik till min mp3 så nu ska jag ta min promenad och sen försöka få ned det som finns kvar av mitt rum, i flyttkartonger.

Away.

Nu, så här 2,5 veckor senare kommer några få bilder från helgen i Helsingborg.









Avslutar med underbara Timo Räisänen.

So You Do.

Är väldigt mycket Kerstin på den här bloggen nu för tiden. Men hur kan man låta bli? Hon är i mina tankar nästan all min vakna tid. Hon är min hjärtevän. Hon har blivit en sån stor och duktig tjej. Hon är nästan hela mitt liv. Jag älskar henne. Och hon älskar vatten!





Rising Girl.

Barnvakt åt GULLEGRISEN i förmiddags!





Overdrive.

Den här kommande flytten tär väldigt hårt på min plånbok. Summan på kontot blir bara mindre och mindre. Men det kommer nog bli bra i slutändan när allt står på plats! Nya sängar, ny soffa och soffbord är inhandlat. Köksbord för en hundralapp av Jossan och Mattias. Köksstolar köpte vi för en billig peng på Shalom som vi de senaste dagarna har tvättat och målat fräscha. Ser ut som nya. För tillfället tömmer Mathias sin garderob som vi de kommande dagarna också ska tvätta och måla.

Kort och precist, just the way I like it!

Love Is In The Air.

Tog med mig Matilda ut på en överraskningskväll igår för att lite för sent fira hennes 20-årsdag. Började på Coffe House där det snart kommer ett par och sätter sig vid bordet bredvid. Killen pratar svenska med servitrisen men paret pratar engelska med varandra. Efter några misstänksamma blickar säger Matilda att killen är skitlik någon. Tar mig en titt men dyker inte upp några igenkänningstankar om snyggingen i keps, solglasögon och skägg. Kan dock inte sluta att slänga lite blickar åt deras håll då och då. Till slut dyker det upp i huvudet på mig när han spricker upp i ett charmerande leende. Han är sjuuukt lik Alexander Skarsgård!!

Resten av tiden sitter vi och småkikar på dom med täta mellanrum starkt tvekande över att han och en amerikansk tjej verkligen skulle vara i Oskarshamn. Denna tjej som jag inte kände igen över huvud taget. Efter en stund är det dags för oss att gå vidare så vi tar oss till bilen på parkeringsplatsen. Strax efteråt kommer även samma par som vid fiket hand i hand och sätter sig i en Volvo. Och joo, det bara måste vara Skarsgård!

Kanske att de ska till Gotland? Så Matilda skickar sms till sin syster som jobbar vid terminalen att hon ska hålla ögonen öppna. Senare får vi till svar att deeeet ääääär haaaan och hans väldigt kända flickvän Kate Bosworth!När vi senare på kvällen får tag på en dator går vi in på google och kollar bilder på denna kända, snygga flicka. Där och då går det upp för oss att vi verkligen har suttit och fikat, på Coffe House i Oskarshamn, bordet bredvid Alexander Skarsgård och Kate Bosworth.

Jag håller inte någon vidare koll på kändiseliten. Så ska med skam erkänna att jag inte hade en susning om Skarsgårds privatliv. Varken att han är tillsammans med en visst mycket känd Kate Bosworth och vidare hur den pinglan ser ut. Kan däremot dela med mig om att detta par såg väldigt kärleksfulla och jordnära ut. Och snygga förstås!

Me And My Monkey.

Idag är det bästa favoritMalins födelsedag så blev lite födelsedagsfika tidigare på dagen. Kerstin fick också en liten present av mig som jag inhandlat i Helsingborg. Kunde bara inte låta bli! Den svarta färgen var däremot inte tipp topp men fanns tyvärr inget annat att välja på.





Kvällen har bestått av premiär av flyttpackning. Eftersom jag har en sådan ointresserad pojkvän har det varit mamma som hjälpt mig packa våra saker..




Fireflies.

Någon kväll innan vi åkte till Helsingborg förra veckan hade vi en trevlig grillkväll med fam D plus Mathias mormor och morfar som stod för hela kalaset.





Vi hann också med att fira min mormor!





MalinM

Living Is Now

RSS 2.0