Crash! Boom! Bang!

Idag åker jag på roadtrip. Med ungefär det bästa sällskapet man kan ha. För idag åker jag, Fiffi, Ullis och Alma till Helsingborg. Och imorgon åker jag och Fiffi vidare till Göteborg för shopping, hotell, mys och Roxette. Fin helg.

Almost Unreal.

I onsdags var det den 20 juli. Den 20 juli som är Pappas födelsedag. I år skulle han ha fyllt 65 år och det firade vi med lite fika hos farmor och nya blommor.

The Look.

Vet inte riktigt hur bra koll folket som springer här i huset nu för tiden har på när jag ska jobba. Därför har jag börjat med en ny välkomstlapp som ibland hänger i lampan i hallen.





Joyride.

Det är ganska lätt att beskriva hur jag har spenderat hela denna bästiga helgen. I och med att de i familjen som har sin hemadress i Helsingborg och Göteborg har varit här har varje timme gått till dom. Jag har umgåtts med Ullis, Fredde och Malin. Jag har lekt med Kerstin och myst med Märta och Alma. Jag har haft en hög trivselnivå i kroppen varendaste minut. Och att man ibland får en fet rap rakt i ansiktet när man ger småbebisarna en puss är sånt man får räkna med.  



Familjen Magnusson


Kerstin, Ullis och Alma


Märta


Kerstin


Alma och Märta

That La, La, La.

I onsdags kom Ullis och Alma hit för att stanna 1,5 vecka medan Adnan är hos släkten i Montenegro. Hur bra är inte det liksom? Och i torsdags kom Fredde, Malin, Kerstin och Märta för att stanna över helgen. Hur mycket bättre blev det inte då helt plötsligt? Familjen samlad och huset fullt då alltså. Sjukt fint.

Mamma och jag går upp vid 6.00 när Kerstin vaknar för att Fredde och Malin ska få sova och för att vi ska få så mycket tid som möjligt med Kerstin. Igår vid 8.00-tiden tyckte dock Kerstin att det var nog med sovmorgon för de andra. Man kan ju inte sova bort halva dagen.


If It's Lovin' That You Want.

I fredags, direkt efter nattjobbet åkte jag och mamma till Göteborg för att hälsa på bror med familj. Tanken var att jag skulle sova i bilen men det gick ju inte. Har aldrig kunnat sova i bilar och var hur pigg som helst så efter några mil gav jag upp och bytte plats med mamma och körde resten av vägen istället. Hos Fredde och dom sov jag på soffan i vardagsrummet där Kerstin kom och väckte mig vid 6.00 både lördag och söndag. Ni kan ju gissa om jag var trött mestadels av helgen men trots det hade jag en underbar tid på västkusten. På lördag kom även syrran med familj och stannade till söndag. Att ha hela familjen samlad är inget man är bortskämd med så det var sjukt gött.




Kerstin


Alma, Märta

MalinM

Living Is Now

RSS 2.0