California Gurls.

En riktigt bra dag ligger framför mig. Men till en början vill jag att vi ska hylla två betydelsefulla människor. Den snygga Andy som fyller det optimala numret 20 idag!! Grattis!!



Tar ett gammalt hederskort också!



Och min urgulliga mormor som fyller hela respektabla 92 år! Så för att fira henne har vi ett långbord på Lilla Krogen vid 12. Efter det åker jag och Mathias på vår numera traditionsresa till systers hus i Helsingborg där Helsingborgsfestivalen går av stapeln i helgen.

Candyman.

Igår åkte vi för tredje gången till Linköping för att kolla lägenhet och det kunde knappast ha blivit bättre. Så nu har vi en trea i utkanten av Ryd. Fanns visst två typer av Ryd, människoryd och studentryd och vi kommer bo i människoryd vilket är perfekt för vår del. Det ligger på första gatan, närmast stan och skola så det är toppen. Dessutom nymålat i hela lägenheten utom köket och badrummet var också nyrenoverat och helkaklat. Gaah, kommer bli great! Nackdelen är att inflyttningen inte var förräns 1 september och skolan börjar 30 augusti men de skulle försöka fixa så vi kunde flytta in lite tidigare.

Idag jobbar mamma sista dagen innan semester och jag och Mathias har varit på Maxi och inhandlat grejer till god middag och efterrätt som vi ska laga till nu tills hon kommer hem! 

No Stress.

Tog med mig kameran till jobbet inatt. Passade på att ta lite kort när jag var på väg hem i det fina morgonljuset som jag möts av varje dag. Idag var det dessutom lite dimmigt över havet också. Så här ser Oskarshamn ut precis när det håller på och vakna som mest, klockan halv sex på morgonen.







I Feel You.

I tisdags var det den 20 juli vilket innbär Pappas födelsedag. 64 år fyllde han. Mamma och jag mötte upp Fredde med familj och så åkte vi till honom. Det var flera som hade varit där så det var mycket vackra blommor vid graven. Härligt att se. Sedan åkte vi hem till oss och åt lunch och hade det bra. Extra många tankar var hos Pappa den dagen.





Love Me Or Hate Me.





Tease Me.

I torsdags kväll var Mathias och jag och våra päron i Linköping och kollade på världens snuskigaste lägenhet, inget ja tack där alltså. Kom hem vid 22.00, somnade vid 23.00, gick upp vid 2.00, jobbade till 6.00. Mamma och jag hade bestämt oss för att ta en sväng till Kristdala marknad och vara där när dom öppnade vid 8.00 för att slippa gå och trängas i den värsta hettan. Därför sov jag inget när jag kom hem från jobbet på morgonen. Tänkte jag skulle sova på eftermiddagen istället men det blev aldrig av. Fastnade framför lägenhetsletande och för mycket annat roligt händer för att kunna lägga mig och sova.

På kvällen blev det picknick i Ernermar så det blev ännu en natt med tre timmars sömn. Så trött som jag var den natten när jag gick upp för att jobba vid 2.00, så trött har jag aldrig varit förut. Är helt seriös när jag säger att jag knappt kunde hålla ögonen öppna och jag fick anstränga mig för att inte nicka till när jag körde. Kom hem vid 6.00 och sov tills mamma väckte mig vid 13.00. Fortfarande sjukt trött. Fick inte mycket gjort under den regniga och åskiga lördagen igår. Ville ta igen lite förlorad sömn så blev en kväll i soffan, gick och la mig vid 22.00 och sov till 11.00 idag och känner mig mer utvilad än vad jag gjort på många, många dagar.

En sista vecka med jobb har jag nu framför mig och för att slippa denna utmattning ska jag hålla mig till mina tidiga kvällar vid 20.30


Bulletproof.

Lite hur dom senaste dagarna sett ut







Sol och höga temperaturer, syster hemma i stan så mycket umgänge med mina allra närmsta och en pojkvän grävandes i min motorhuvud på jakt efter orsaken till varför lammköttet inte velat funka. Med lite experthjälp går han nu som han ska i alla fall.



Och nu kommer jag i säng alldeles för sent för att gå upp och köra tidningar klockan två. Har jobbat halva tiden nu och önskar mer än gärna att det vore över!

Nothing On You.

Skulle precis gå ut och lägga mig i solen när det blev väldigt mörkt i rummet. Tråkiga moln. Har dock inte varit och kollat om det bara är några små eller om det får bli lite klippning av buskar istället för solning.

Jobbet flyter på, varit igång en av fyra veckor nu och ruskigt glad att det inte är längre än så. Trots att jag får största delen av dagen över till annat förstörs ganska mycket av att jag sällan har varit så trött och slö som jag är nu, varje dag. Försöker komma i säng senast 21.00 på kvällarna så jag får runt fem timmars sömn. Sen kommer jag hem lite efter 6.00 och sover till 10.00. Så trots att jag får rätt normalt med sovtimmar hjälper det inte mycket. Timmarna där mitt i natten som jag missar, är nog väldigt viktiga för sömnen.

Det är nästan inte jobbigt alls att gå upp vid 2.00 på natten och åka iväg men när klockan ringer vid 10.00 på morgonen får jag knappt upp ögonen. Varje morgon somnar jag till med en gång efter med radion igång och ligger och halvsover till 11.00. Sen är jag slö resten av dagen och ofta så trött så det gör ont bakom ögonlocken.

Mitt kära lammkött till bil mår inte heller så bra. Körde med den i två nätter, lördag och måndag, sen hände nåt! Den hulkade sig typ fram som om den hade dåligt med bensin och när man släppte gasen så dog den. Mathias och diverse kompisar och pappor har hållit på och pilla med den i två dagar. Igår eftermiddag gav vi upp och skulle åka till verkstaden då den plötsligt börjar gå normalt igen på vägen dit. Sedan dess har den bara hoppat till lite ibland så troligtvis var det vatten i bensintanken eftersom den stått still så länge innan vi började köra med den. Dom hade hällt K-sprit i tanken som en del av försöket vilket man ska göra om det är vatten där i och troligtvis var det också därför den började gå bättre. Förhoppningsvis var det inget större än så.

MalinM

Living Is Now

RSS 2.0