Set The Fire To The Third Bar.

Träd kan man lita på. Genom att kolla på ett träd kan man, ganska tydligt lista ut vad det är för väder. Trädet utanför vårt fönster har, sen vi flyttade hit, gått från att ha gröna blad, till att få gula och röda blad. Sen blev det kalt. Och nu är det fullt av snö.





Just Like Heaven.

Väldigt ofta blåser dom bort snön utanför vårt hus istället för att ploga. Som när de blåste löv i somras. Denna blås låter vääldigt högt, ungefär som tre plogbilar. Detta är sjukt irriterande tidigt på morgonen. Och självklart är det just tidigt på morgonen dom oftast befinner sig utanför.

I Got A Feeling.

Adventsmys.







Take Me Out.

Det har kommit rätt mycket snö under natten till det redan tjocklagda lagret av snö på marken och det snöar fortfarande ganska ordentligt första advent till ära.




Let's Face The Music And Dance.

Alla människor har något eller några saker som alltid gör dom på bra humör. Robbie Williams är något sådant för mig. Jag kan inte riktigt säga vad det är han har eller gör men han berör mig varenda gång. Speciellt när han sjunger förstås. Hans scenspråk, minspel, utstrålning och röst. Framförallt han röst. Spelar ingen roll vad för humör jag är på. Hur deppig, ledsen eller uttråkad jag är. När jag ser han framföra något sprider sig ett lugn och en glädje i min kropp. Det är musikalisk lycka.

Detta hände även när jag tittade på Skavlan på nätet från igår. Där Robbie var med för återföreningen av Take That och där de sjöng The flood i slutet. Har tittat på låten hur många gånger som helst och kan inte dra ögonen från Robbie.

Bild och ljud är en aning osynkat i videon..
För att göra dom rättvisa gå in här och spola till 53.35!



Friends With Benefits.

Det slog mig att förra året var jag klar med mina julklappar första advent. Första advent är imorgon och jag har inte köpt en enda. Vägrar vara sen det här året heller så har börjat pula med dem lite smått nu.

Ibland kan VIP-personer bli välkomnade med 32 ballonger, drinkar och tilltugg om man kommer hem till mig. Så som Oskarshamnstjejerna blev igår när vi drog ihop en liten middag.



California King Bed.

Nu hörrni. Har saknat att kunna skriva av mig. Vi har inget internet i lägenheten på grund av något missförstånd när vi beställde nytt abonnemang. Ni ska veta att jag hade det väldigt tråkigt utan internet förra veckan när jag var själv. Tragiskt men sant.

Innan vi åkte från Oskarshamn förra helgen spenderade jag en lång stund av söndagen, själv, på kyrkogården. Det är där jag firar Fars dag. Fixade och trixade och bara stod och njöt av det lugnet som sprids i min kropp när jag är vid Pappa.



I fredags var det dagen vi längtat efter en väldigt lång tid. Då satte vi oss i bilen och tog oss till Göteborg där vi skulle spendera helgen tillsammans med resten av familjen D. Mathias pappa fyllde år i söndags och som födelsedagspresent skulle vi gå på Robert Gustafsson på lördagen. Hade riktigt stora förväntningar och kan lätt säga att de uppfylldes och mer därtill. Sjukt bra kille! Skrattade så jag grät flertalet gånger. Helt galet bra.





Have It All.

När vi kom fram igår åkte jag raka vägen till min lilla tjej. Hon var väldigt gosig, pratglad, dansglad och närgången. Mys.



This Is A Call.

Hemma i Oskarshamn igen nu då. Ska njuta av de här dagarna till fullo.

Ganska stor skillnad på väder i Oskarshamn och Linköping. I hamnen är det rena rama hösten med några plusgrader, regn, blåst och rusk. I köping är det däremot redan vinter med snö, minusgrader och halka. Att färdas längs med vägen genom ett vitt vinterlandskap ger en underbar myskänsla.



Cheer Up, Boys.

När vi kom till vårt hem i Linköping i tisdags efter mer än en vecka i Oskarshamn hittade vi några som inte hade trivts utan vårt sällskap.

Risky Business.

Vi lyckades ta oss till Linköping igår, trots oväder. Det blev bara värre och värre ju närmare vi kom. I Oskarshamn var det flera plussgrader och regn. I Bockara regnade det fortfarande men redan här låg det lite snö på gräset. Från Målilla snöade det resten av vägen och snömassorna bredvid vägen blev bara högre och högre. Och när vi kom fram till Linköping låg det i alla fall 1 dm snö på backen. Vi mötte en blinkande ambulans, körde förbi en bil som kanat ner i diket och låg bakom flera bilar som vägrade köra mer än 60 90-vägarna.



Somewhere In Brooklyn.

20 sekunder in börjar en riktig feelgood trudilutt.


Hot Fudge.

Har svårt att förstå att jag har varit i Oskarshamn i mer än en vecka. Tiden här går alltid för fort och känns riktigt tråkigt att det är dags att åka tillbaka till Linköping imorgon. Så tråkigt att jag nog åker med tillbaka hit på torsdag när Mathias åker hem för att jobba. Har inte riktigt något att göra i Linköping så kan lika gärna vara här när jag endå kan. Blir väl annorlunda till våren.

Har i alla fall haft det sjukt bra med vänner och familj under tiden jag varit här. Antagligen därför tiden gått så fort. I lördags följde jag med Ullis och Adnan till skogen för att leta stora stenblock att klättra på. Försökte förstå mig på deras stora passion i livet. Framåt kvällen gick vi hela kompaniet till kyrkogården. Var en härlig stund vid Pappa med hela familjen. Sen åkte vi alla hem till oss och åt taco innan jag och Mathias tog med oss Emmy och Alex till Jossan och Mattias. Bra kväll.

Nu har jag kommit hem från en lunch med Lisa och lite julpynt-shopping med Mathias. Behöver fylla på vårt tomma förråd. Senare i eftermiddag blir det Fredde och Kerstin och ikväll hockey!









Smash Into You.

Vi fick tränga ihop oss för att alla skulle få plats runt bordet igår. Det var mys i högan sky.





Beat It.

Finnes på toaletten på kinarestaurangen Asian House.
Läses gärna med kinesisk brytning.

Fascination.

Mor min blev glader. Hos sitter just nu och pratar med mormor i telefonen som med sin skraltiga röst började sjunga Vi gratulerar när mamma svarade. Min söta ståltant på 92 år!

Redo för födelsedagsbarnet.

Fight For This Love.

Idag är det mammas dag. 57 stycken tredje november har hon funnits vid liv. Hon smet till jobbet vid sju imorse så har inte grattat henne ordentligt ännu. Har agerat hemmafru här hemma. Började med att gå ut och hissa flaggan. Vet ni att det är helt omöjligt att få upp den enda upp till toppen? Var omöjligt för mig i alla fall. Fyra gånger försökte jag innan jag gav upp och lät den vara bara nästan uppe i toppen.

Har bakat lite också. 1/2 dl bakpulver är ganska mycket. Såg hur det bara blev större och större där inne i ugnen. Trodde ett tag att det skulle välla över men det klarade sig precis på gränsen. Kände mig hemma i Linköping så började hälla upp varmvatten för att diska. Sedan kom jag på att jag var hemma hos mamma som ju äger en diskmaskin. Men ville inte slösa på vattnet som redan fanns i diskhon så ställde mig och diskade allt för hand i alla fall.

A Murder Of One.

Om ni letar efter en sexig man så hittar ni en i Gerard Butler.

For All The Cows.

Har varit i Oskarshamn sedan i fredags och har haft fullt upp sedan dess. Precis som jag vill ha det. Ska vara här till tisdag nästa vecka vilket är hur skönt som helst. Lite skillnad mot att bara stanna över en helg då det känns som att man inte hinner med mer än hälften av vad man hade velat.

Igår var jag, mamma, Fredde, Malin och Kerstin på höstmarknad på Astrid Lindgrens värld. Hade några riktigt mysiga timmar bland sagofigurer, stånd, pumpor och uppträdanden.















Weenie Beenie.


MalinM

Living Is Now

RSS 2.0