Summer Love.

Av bilderna från förmiddagens promenad kan man tro att det är mitt i sommaren!






En 9 månaders bebis på promenad!

Miss Independent.

Kerstin. Min bästaste brorsdotter. Kan sitta och titta på hennes söta ansikte, lyssna på hennes alla möjliga olika ljud och följa henne på sina utforskningar i timtal utan att tröttna. Man får sig en hel del goda skratt. Lovely!



Captains And Cruiseships.

Har haft några dagar med en del motgångar, både små och lite större. Pajad mobil som nu är ivägskickad för undersökning. Upptäckten av en major megatabbe som höll på att ruinera hela min närliggande framtid, dock löser sig nog den grejen nu tack vare snälla Ragna och 500 bortkastade kronor. Blivit osäker igen efter hyffsad bestämning om vart jag vill i höst. Började spöregna nästan med en gång när jag tog med Kerstin på promenad.  Får gå sicksack mellan alla äckliga hundbajsar som nu kommer upp. Massa datavirus på båda datorerna i hemmet.

Men någon gång får man igen det med något gott. Mailet idag från fysikläraren som sa att morgondagens lektion är inställd var en liten lyckohöjare. Att jag sedan kom på att jag då trots allt hinner umgås en hel del med Kerstin imon när mamma är barnvakt var rena lyckokicken. Heja mig.  

Opportunity.

Nu sitter vi här, dryga månaden senare, min sambo och jag. Med var sin dator på var sin sida om köksbordet. Fast vi är inte sambosar för all framtid, bara till typ åtta imon bitti! Men det är såhär jag vill att det ska vara. Vi har samma utgångspunkt på morgonen och kommer hem till samma ställe på eftermiddagen. Vi städar tillsammans, vi lagar mat tillsammans. Vi bor ihop. Jag och MathiasMathias och jag. 

Fick för en stund sen ett samtal från min mor som hade anlänt hel till Göteborg efter sin två veckors resa till Sydafrika. Därav samboskapet, M har bott här sedan hon åkte, och det har varit sjukt bra. Mamma har också haft det otroligt bra. Det har tydligt märkts på henne att hon har varit glad och lycklig när man pratat med henne och hon har berättat vad de gjort. Det blir jag glad i magen av också. Så imorgon tar jag The Black Pearl med min musik och far ner till Göteborg och hämtar hem henne. Smiter lite tidigare från skolan så jag hinner ta ett lunch stop i Jönköping hos Andy. Sen åker vi hemåt till Småland på lördag igen.

MalinM

Living Is Now

RSS 2.0