Crystal Ball.

Med min svårighet att öppna mig och efter förmiddagens prat med Malin känner jag att det blir bra att köra igenom det här med.

Har väl inte riktigt släppt in hur situationen egentligen är förräns dom två senaste veckorna då allt kommit på en gång. Det blir ju betydligt klarare när man hör någon annan säga det trots att vi ser det varje dag. Inte heller så många andra vet hur det är. Brist på intresse eller bara ren kunskapsbrist. Dom flesta vet väl grejen med blodcancer och hemtjänst och det köret men inte mycket mer. 

Pappa är i alla fall mycket sämre nu för tiden och väldigt känslig och svag. Det börjar bli svårt för dom att ta hand om honom i hemmet. Han sover mest hela tiden, äter knappt någonting och består mest av hud och ben. Idag fick han ett blodtrycksfall och tuppade av en stund när hemtjänsten var inne hos honom. Sköterskorna ringde mamma som åkte hem från jobbet för varken jag eller dom ville att jag skulle vara själv. Eftersom läkarna inte tror att medicinen mot cancern längre ger någon verkan halverade dom den dosen förra veckan i hopp om att han ska bli piggare och få mer aptit. Men ingen vet.
Vi går nu mest runt i ovisshet och ingen, varken vi eller dom lärda, vet hur det kommer utveckla sig.

Det är i såna här lägen jag mer än vanligt uppskattar mamma, Mathias, Fredde, Malin och Kerstin.
För det är så långt vetskapen om verkligheten når.

Bodies.

Höstlov, hur bra känns inte det? Igår var jag och Mathias på en 12-timmarutflykt till Kalmar. Shopping och bio. Kom bland annat hem med treee par skor och några mysiga hösttröjor. Gräjt. Älskling.

I förmiddags spenderade vi några timmar med Malin och Kerstin. Idag var hon en glad tjej utan gnäll. Vi tog en härlig höstpromenad i hennes gosiga mormor-stickade ullkofta.



Går mot en helg med höga förväntningar. Syster och mina bruttor kommer hem så det blir umgänge i massor. Sjukt härligt.

Undercover Superhero.

Igår gjorde vi ett nytt försök i Mörlunda och Thörnvalls möbler.
Lyckades betydligt bättre. Vi kom hem med en beställning på
en soffa till undervåningen, en matta, en lampa och nytt bord och nya stolar till köket.
Fast köksmöblerna kommer nog mamma att avboka imon eftersom hon märkte att det var fel träslag på bänkskivorna när vi kom hem. Pöh!

För övrigt är det mest plugg som gäller, och jag måste säga att jag lyckas ganska bra med den biten!

Kerstin var soffprovare nummer ett. 
En fin fotbolls-fåtölj hittades också.



Hallellujah för kassa mobilkameror

It's Raining Men.

Herre gud.
Vaknade pigg halv nio så när Mathias fortsatte att sova gick jag klockan nio upp och satte mig vid datorn för att skriva klart mitt engelskatal. Så nu är jag klar med det och har skickat iväg det till syster för en kort genomläsning. Bara för det ska jag unna mig att ta det lungt resten av dagen och inte plugga och skriva något på mina tre kvarvarande uppsatser.

I fredags satte jag, mammaMathias, Fredde, Malin och Kerstin oss i två bilar och begav oss till Mörlunda för att kolla möbler. Vi kom till ett väldigt mörkt och tomt Thörnvalls möbler och fann att det var stängt på grund av möbelmässa. What?! Så istället drog vi oss till Högsby och spenderade tid på Karlssons och dess kringaffärer!
Igår kväll mös jag hos Jossan med Lisa, god mat och vin. Det var fina grejer och er två trivs jag oerhört bra tillsammans med. Jimmie och Niclas kom också förbi och sällskapade oss en stund. 
Idag blir säkerligen en kalasdag. Först ska vi till Corallen där Mathias farmor bjuder på lunch och sen drar vi vidare för att fira min broder

Fick också ett fyllesamtal i lördags med den reaktionen jag väntade mig.
Mohaha.
 ;)


MalinM

Living Is Now

RSS 2.0