Morning Paper Dirt.

Seriöst. Det har räckt med snö för länge sen. Och nu räcker det definitivt. Snöade hela dagen igår och hela natten inatt och det kommer fortfarande vitt från himmlen. Det är ju hur mycket som helst.

Jag trodde ju självklart att jag kunde köra bilen till skolan i alla fall. Kom ner från garageuppfarten och sen, totalt fast! Kom inte en centimeter varken framåt eller bakåt. Stackars Hanna som skulle åka med fick ta bussen och kom för sent till lektionen. Jag fick gå in och väcka min sött sovande man som fick gå upp och hjälpa mig. Efter mycket skottande och knuffande står bilen nu på garageuppfarten igen. Sedan fick vi gå och hjälpa grannarna som också satt fast. Jag tar och hoppar första delen av dagen och tar mig också mot bussen sen för lite fysik vid halv elva.

På den här sketna återvändsgatan är det ingen som kommer och plogar heller.  

Come To Life.



Sexy Bitch.

Ganska otroligt. Beställde en ganska stor mängd kort från Fujidirekt sent i förrgår kväll. Dom kom i brevlådan idag. Det går alltid lika fort, är smidigt, billigt och bra bilder. Helt sjukt bra service. GO FUJI!

Do You Mind.

Det nya året har successivt lett till några små förändringar. Förändringar som är så kul om det leder till något bra. Efter en tung höst med en stor negativ förändring i fokus känner jag nu att livet börjar vända till något bra igen. En ny termin har startat på Komvux, vilket känns oerhört skönt. Slippa de tråkiga tunga ämnena svenska, engelska och biologi. Svenska och engelska som jag till slut inte lyckades höja mig till MVG i av lite olika anledningar. Nu blir det full koncentration på fysik B där jag hoppas höja mitt G till MVG. Känner redan att det kommer bli tufft. Sedan hoppas jag att de andra ämnena blir som en piss i nilen i jämförelse!

För övrigt så har också Mathias börjat på Komvux. Läser till matte B och naturkunskap B så han har vad som behövs om han någon gång hittar något han vill studera. Det här tycker ju jag är sjukt kul! Han har varit så emot att plugga mer så jag är grymt glad att han ändrat sig. Motivationen blir större när man inte behöver sitta själv med plugget.

Annars så har Kerstin lärt sig krypa, en Andyvisit har börjat planeras in, jag vill se Grease och idag var det en rolig människa som parkerat bilen så nära min att jag var tvungen att gå in genom passagerardörren och klättra över till förarsätet för att komma in. 



Keep It Going Louder.

Won't Do That.

Åh, jag är så trött på allt som har med skola att göra, även att jag inte ens börjat med allt plugg som jag skulle ha gjort på lovet än. Och det är kasst! Egentligen är det rena katastrofen. Har ingen aning om hur jag ska hinna fixa till allt på den korta tid som är kvar. Men plugg är inte längre det viktigaste i mitt liv. Plugget är inte längre det jag prioriterar bland det första. Inte nu när jag vet hur fort vardagen kan förändras. Inte nu när jag hela tiden vill göra saker jag tycker om att göra, saker jag uppskattar. Inte nu när alla mina fina vänner är hemma. 

Framförallt har jag väldigt svårt att ta tag i saker som man känner tillhör det förflutna. Ett förflutet man vill gå vidare ifrån. Saker som skulle ha gjorts förra terminen i ämnen som inte längre finns med på mitt schema. Och jag har väldigt svårt att sätta mig med dessa saker eftersom de påminner mig om varför jag har dom släpandes efter mig. Varför jag inte gjorde dessa grejer i oktober och november då det skulle göras. De påminner mig om det jobbiga som jag inte vill bli påmind om. 

Så just nu vill jag bara ha alltihop gjort så jag kan börja med de nya ämnena som startar om en vecka. Jag vill ha en nystart, börja från början. Och jag vill ha höst med ny stad och ny utbildning! 

MalinM

Living Is Now

RSS 2.0