When Love Takes Over.

Sedan sist har det hunnits med en klockren kräftskiva med tjejerna. Kräftor, massa gratis öl och snaps gör susen. Sjukt kul kväll. Vaknade på söndagen bakfull och mådde kasst, vilket jag brukar slippa. Men fasen så roligt jag hade!

  

Sedan blev det en grymt varm, klibbig, svettig och alldeles underbar vecka på cypern. Sol, bad, slapp, mat, mys, cider och barer. Förutom massa blåsor både i och på munnen klarade vi oss från sjukdomar. Kunde inte blivit bättre.




Har också kommit tillbaka till skolbänken, komvux, där jag hunnit med en halv vecka efter hemkomsten. Är redan uppfylld med massa läxor i diverse ämnen. Känns konstigt att vara utan kompisar i skolan men är kanske lika bra det, så man kan koncentrera sig på vad som sägs på lektionerna och förhoppningsvis skrapa ihop betyen jag är ute efter.

Nu blir det plugg ute i solen och ikväll hjälpa till på Forum, vilket väl är lika bra när alla vänner som vill umgås har flyttat från stan!  

Rock The Fool.

Hade vi glömt bort kvällen sa vi? Nae, tänkte väl det. Kräftskiva! Oh, yes, indeed. Sista utekvällen innan alla flyttar. Mindre lyckat. Sen har jag typ... ingen. Bajs.
Målat naglarna nu, check.
Drickan ligger på kylning, check.
Kläder valda, check.
Har ju heller inte glömt bort morgondagen, då vi drar oss ner mot Malmö för att sedan flyga oss till Cypern på måndag morgon. Solsemester med min kära man sitter ju mer än fint nu! Iofs har vi hela hans familj i släptåg också. Men hans pappa fyller 50 så det går väl an! Egen lägenhet osv. Bra bra. Därför ska jag testa att köra nästan varannan vatten ikväll. Har inte tid att vara död imon. Ska befinna mig hos Fiffi, the great one, klockan tre så nu är det väl dags att packa ner alla Cypern grejer som ligger på sängen. Först ett snabbt ärende, måste ju ställa upp för dom minderåriga.

Pride.

Tycks ha väldigt otur med vädret och målning. Igår hann jag inte ens börja innan regnet kom. Och idag började det regna under tiden jag höll på. Försöker ytterligare en gång imon, sista chansen, sen blir det fullt upp. För övrigt blev det förmiddag med Fiffi, lunch med Andy och eftermiddag med Lisa. Andy som imon tar sitt pick och pack och pyser från staden. Som dom flesta andra också tycks göra. Blir inte många kvar hos mig. Stackare!
Sååå, nu åker jag och tröstar mig lite hos min Kerstin.

When It Was Good.

Ja jädrar. Vilken kväll. Och fy så det såg ut när jag kom hem. Värst någonsin. Men nu ser det väl okej ut. Orkar inte mer, tar resten med hjälp av Mathias imon när han kommit hem från jobbet. Och som jag saknade den pojken när jag begav mig hemåt inattt. Och som jag saknar honom nu när jag lägger mig i sängen. Och som jag tyckte om att få lite pussar tidigare ikväll när han kom oväntat för att säga hej och god natt. Han åker till jobbet nu, jag går och lägger mig. PUSS   

MalinM

Living Is Now

RSS 2.0