Mr. Clean.

Efter att ha spenderat en lördag med mina kära utflugna flickor fick jag ny kraft och klarar mig nog ytterligare några veckor nu. Hallellujah. Det blev för övrigt en kalas lördag, as usual.
Nya krafter behövdes inför denna vecka. Biologiprov, engelskatal, svenskaprov, engleskaglosor, svenskaglosor, engelskauppsats är det som tar all min tid. Dessutom har jag två filmrecsensioner hängandes över mig, en i engelskan och en i svenskan.


Idol 20.00 är ju alltid något att se fram emot varje dag, och de ständigt återkommande nätterna med M puschar självdisiplinen ännu mer. 
Idag säger jag GRATTIS till Lisa som efter att ha varit ett nervvrak i två veckor klirrade körkortet, och imon grattis till bror som blir 27 stora, gamla år.

  

Hey Girl.

Jag har nämnt att jag omformat mig själv till en plugghäst va? Men ska jag komma in på logoped är det bara att go for it.
Jag och Robert fick massa bra kritik efter vårt tal idag, hon var bara tvungen att meddela resten av klassen att det var ett perfekt framförande. Och idag har jag hunnit skriva nästan hela biologin, mer än vad jag trott jag skulle. Så om jag kommer upp i skaplig tid imon hinner jag kanske både skriva klart och börja plugga biologin, skriva engelskatal, skriva engelskauppsats och börja plugga svenskaprov. Om jag har självdiciplin och flyt vill säga. Får nog bortprioritera något av det! 
Framåt kvällningen ska jag ägna hela min själ åt catching up med Andy och senare beger vi oss till Emmy och alla andra mina tjejer och det är sååå LADDAT.   

Get Me Started.

Sitter och slönöter på svenska glosor och vårt 15-minuters tal jag ska hålla med min
Robert-partner imorgon. Alla läxor, prov och inlämningar kom samtidigt till slutet av den här veckan och hela nästa vecka. Som vanligt finns roligare saker som lockar. Har gått och blivit beroende av lyssna på ljudbok som jag nu har väldigt svårt att slita mig ifrån. Kerstin var också betydligt mer lockande så har inte blivit mycket seriöst plugg idag. Kom i alla fall så långt att jag la upp biologi böckerna på bordet men mer blev inte gjort. Så återigen en helg med plugg att se fram emot. Fast just det, det kommer ju en massa härliga tjejer hem till staden också.
Som om jag hade glömt det? Öhöö, sicken blåsning.

After The Thunder.

Har ju bara varit en sån där dag där allt klaffar! Underbart. Började med tidig skola och första MVG-resultatet. Japp, biologiprovet satt som en smäck alltså, äntligen, Lennart nu har jag dig i en liten påse. Slutade sen vid tio och när jag kom hem fann jag att kärleken låg kvar i sängen, myys. Sen bakade vi kladdkakemuffins och vid ett var jag tillbaka i skolan och fick tillbaka ytterligare ett bra resultat, denna gång i engelska. Under eftermiddagen hann jag skriva klart svenskatalet och fick även massa gjort i övriga svenska och engelska uppgifter. Klockren kvällsmat också i form av couscous, kycklingklubbor och majs! Nu idol och sen avslutas dagen som den nästan började. Kärlek förstås



Halo.

Var tidigare idag ute i Mysingsö och hälsade på min chimpans liknande brorsdotter. Under hela tiden vi var där gnällde hon bara ytterst lite. Inga tårar, vilket måste vara rekord hon som alltid brukar vara ledsen i min och mammas närhet. Och återigen hade hon en gullig hicka vilket också tycks vara väldigt vanligt.
I övrigt har dagen, som vanligt, spenderats med jakten på mina MVG. Men nu dusch och Färjan.






  

See The Better Days.

Lilla Jacobsson fyllde moppe igår och firades givetvis. Presenter, släkt och fika. Av oss fick han en dunk bensin och två biobiljetter. Bensindunken lär väl vara slut vid det här laget. :)
Nu blir det plugg. 





Champagne And Cigars.

Grymt nöjd över att jag till slut beställde hem det där objektivet. Nu har jag fått glädjen tillbaka över att ta kort. Poträtt. Jag vill ha nån SNYGG tjej att fota, vänner kom hem!!

 

 

Little Bit More.

Gosh. Idol slår det mesta. Fortfarande. Och Anders Bagge mina vänner. Vilken man. Kickass! Kan väl också säga att en favorit redan är funnen. Jon Sindenius va? Mmmm. Nu visas visst Sweet Home Alabama på min tv. Mathias och hans tjejfilmer alltså. Man blir ju så trött. Jajaja. Finns ju andra sätt att underhålla sig på. Försökte komma in och boka bio i Kalmar till fredag t.ex. Tog ett tag innan sidan ville samarbeta och sen visades det att filmen inte gick på fredag. Osis! I-landsproblem.

 

On And On.

Not sure I understand
This role I've been giving

Redan hemma efter att ha varit i skolan och haft två stycken entimmarslektioner. 8.00 känns tidigt att börja trots att det bara är en halvtimma tidigare än gymnasiet. Ska tillbaka för två timmar skola till vid klockan ett, vilket gör tisdagen till den värsta skoldagen.
För övrigt så blir det honungsvatten och panodil knarkande idag i förhoppning om att bli av med förkylningen lika snabbt som den kom, fortsatt nötande på mitt plugg och chaufför och stöd till mor min som idag ska operera knät.
Kan ju heller inte låta bli att se fram emot Idol som återigen startar ikväll.

If This Isn't Love.

Hoppas att ingen missade fotbollen igår. Ibland finns det trots allt rättvisa i världen. En liten tå och allt kan bli frid och fröjd igen.
Fick bli en paus i mitt gnatande till pluggande. Besök i form av bror och brorsdotter lyckades ta min koncentration ifrån böckerna. Var länge sen jag såg henne nu med Cypern först och sen har jag haft besöksförbud ifall en sjukdom senare skulle bryta ut och i så fall smitta det lilla livet. Men nu vart jag godkänd och oj så lång och stor hon har blivit. Snart kan jag lära henne spela fotboll. 

Nu tillbaka till röran jag ska försöka lära mig. Halv sju är stopet satt då min man kommer och då blir det taco!  

 

Sexy Bitch.

Slingan. Skola, två timmar med min kära partner Robban, spyr och fräser. Kyla. Biologiplugg. Luggtrim. Matteplugg. Mina fyra repeatlåtar. Stockholmsplanering. Majs o vitlöksbröd.
Nu Jossan, fotboll, morötter, gurka och dip.
Tjoooo

för gamla tiders och kräftskivors skull.. fiffis usb-minne, great
 

Some Might Say.

Idag är definitivt hösten här. Regnet har trillat ner i princip hela dagen. Känns ju sådär. Blev dessutom måttligt road idag när jag fick klart för mig att det första Lennart-provet äger rum om en vecka, precis på dagen. Samma dag har vi också engelska prov. Med andra ord är det dags att börja plugga på riktigt nu, jag som har myglat ganska ordentligt på den fronten hittils. Borde ha börjat idag men istället har jag efter skolan roat mig med en sväng på stan med mamma, kollat Cypern-bilder som jag igår fick från fam D, laddat upp en massa Cypern bilder på Facebook, betalat kurslitteratur och alldeles nyss klickade jag hem ett nytt objektiv till kameran. Till min stora glädje märkte jag också att jag fått första pengen från CSN så imon ska jag ta tillbaka mina överblivna Euro från Mathias och hockos pockos så är pengarna som försvann på objektivet tillbaka på kontot igen. 
För att fira det och att det är den tredje idag, vilket blir 14 månader, och att det är den fjärde imon vilket gör att jag haft körkortet i två år och prövotiden är slut, firar jag med ett par sommarbilder från, ja just det, Cypern!   



MalinM

Living Is Now

RSS 2.0