The Edge Of Glory.

Både Ullis och Fredde är hos mamma i helgen så jag kunde bara inte låta bli att komma hem igen jag också. Åker tillbaka till Linköping i eftermiddag för andra fadderutbildningen ikväll och imorgon sätter skolan igång igen och två veckors nollning för nya ssk-nollan. Trots det går jag mer än gärna upp vid 6 på mornarna nu för att passa Kerstin. Så nu leker vi framför webbkameran klockan 7 en söndag morgon. Helt okej.



Born This Way.

Igår tog officiellt sommarsemestern slut då jag flyttade tillbaka till Linköping. Slog på kvällen igång hösten på bästa sätt med ölfesten München Hoben. Bra start på en förhoppningsvis bra höst.

Helgen som var spenderade jag och mamma i Viken hos syster mellan torsdag till måndag. Hon gick och gifte sig i smyg i våras så i lördags samlades vår familj och Adnans familj för lite bröllopsfest i efterskott. Vart en urtrevlig dag och helg också för den delen. Speciellt fint att träffa mina tre favorittjejer till syskonbarn.









fina Kerstin


fina Märta


fina Alma





Overdrive.

Bilder sen sist..

Fiffi och jag passade på att hälsa på Fredde med familj när vi var i Göteborg. Där lästes det böcker



och Kerstin kramades med kompisen Emil.



Fiffi och jag myste på hotellrum



och hade det trevligt med Fiffis föräldrar innan Roxette.



När jag kom hem från den resan jobbade jag en natt och sen åkte jag och Mathias till Helsingborg igen. Med ett stop på vägen i Billdal för att passa på att träffa Kerstin och Märta lite till när vi endå var på den sidan av Sverige. Där åkte vi och badade.



I Helsingborg, Viken åkte vi inlines längst vattnet



hade det trevligt i öltält på ett tredagars regnigt Helsingborgsfestival





och myste en massa med Alma.



MalinM

Living Is Now

RSS 2.0