This Is A Call.

De senaste veckorna har utnyttjats till max och det var länge sen jag har gjort så mycket på så lite tid. Det har resulterat i att jag inte suttit vid datorn och knappt haft någon kontakt med vänner. Det sistnämnda är i och för sig en katastrof men annars har jag haft det hur bra som helst.

Sista inlägget här kom förra måndagen. På tisdagen sen åkte jag och Mathias till Stockholm på morgonen. Där blev det shopping, båttur, vandring runt staden och Foo FightersStadion. Allt var grymt, speciellt Foo Fighters då jag inte kunde sluta le på hela tiden dom var på scen.





Vi kom hem till hamnen på torsdagskvällen och möttes då, förutom av mamma, även av Ullis och Alma. De stannade till söndagen och jag gick inte ifrån deras sida knappt en minut. Sjukt bra dagar.









På måndagen åkte jag och mamma till Linköping. Stannade i Söderköping på vägen och åt glass på Smultronstället. I Linköping körde vi lite presentshopping och frostade av och stängde av vår frys i lägenheten.



Jobbet ringde och undrade om jag kunde jobba natten till tisdagen så vi for hem lite tidigare än tänkt och jag gick efter misslyckad sömn till jobbet. Sen dess har jag jobbat varje natt. Förutom att jobba har jag sovit till 15.57 varje dag, vilket är mysko. Därefter har jag sprungit ut på baksidan för att hinna få lite sol innan den försvinner, duschat, ätit och gått till jobbet igen. Som tur är möter jag ibland Emmy i jobbdörren och jag får varje morgon se en uppstigande sol, vilket gör att jag får lite fina grejer också.



Jobbar inatt också och när jag slutar vid 7.00 imorn åker jag och mamma till Göteborg över helgen och hälsar på Kerstin och Märta, och Fredde och Malin lite med förstås!

Eternity.

Idag var en sån dag då jag är kalaspigg efter att jag vaknat när Mathias gått upp ur sängen och till jobbet vid 4.20. Sen dess har jag legat vaken och att somna om är en omöjlighet. Kom då att tänka på att jag inte visat upp min nya kärlek. Förra veckan var jag i Skåne, Helsingborg, Viken, hos syrran, Adnan och systerdottern Alma som då hade hunnit bli tre veckor gammal. Tog verkligen emot att lämna ifrån mig henne innan jag skulle åka hem därifrån.





Mr. Sexobeat.

Sen sist har jag skrivit sista tentan, premiärgrillat och firat denna sista tenta,



hängt i Trädgårdsföreningen och invigt de nya Sskål 11/12,



varit på sista kravallen innan sommaren, varit på Fiffis och resten av sjukgymnasternas eftersläpp efter deras examenssittning,





haft avslutande seminarie, roadtripat till glasscafét Smultronstället i Söderköping,









storstädat lägenheten, packat, firat Fiffi (och Jill) på deras examensdag,







åkt hem till sommaren i Oskarshamn, firat Mathias syrras student,



njutit över att ha Kerstin, Märta, bror och Malin här över helgen. Har blivit väck mellan 6-7 på mornarna, men när det är av springande bebisfötter, gosiga kramar och bebisspråk är det lätt värt det!





MalinM

Living Is Now

RSS 2.0