Backseat Action.




Det blev ett inlines-köp för Mathias och vädret var gutt så även inlines-premiären blev av. Och det var lika härligt som vanligt. Vi fick till en början även sällskap av Jacob men han droppade av ganska snabbt. Efter en lagom mjukstart blev det ett härligt bubbelbad när vi kom hem igen. Även morgondagen är inlines inplanerat men då med Andy som sällskap. Lite lyx med våfflor ska det också bli så här en vecka för sent.

Helgen som var då. Växjö. Flin och Slem. Bäst kort och gott. Taco och mys på fredagen. Pizza, galenpannor, alkohol, datasex och ett flertal potentiella Slemmyragg på lördagen. Kunde inte blivit mycket bättre. Avslutningsvis var vi lagom sega på söndagen och lagom lyckliga när vi såg på Mr Bean! Kom hem med ett efterlängtat armband och efter min krock med en garderobsdörr i lördags kväll har jag fortfarade idag ett ömmande ogonbryn. Men tack och ni är bra bäst.

Kärlek

Jag älskar dig så mkt, jag vet att kan jag verka loj och att jag inte bryr mig men det är tvärtom, Jag bryr mig massa om dig.
Jag blir glad så fort vi är med varandra.



För mig står du för Lycka, Glädje och kärlek som jag inte har känt tidigare

Jag älskar dig Malin Magnusson <3

/Mathias

Unstoppable.

Jag som varit så besviken på det gråa vädret tidigare idag skådar nu solsken utanför fönstret. Dessvärre ser jag inte himlen så kan inte avgöra om solen kommer stanna resten av dagen eller om den snart försvinner bakom moln. Har heller inte tillgång till någon termometer men kan ju hoppas på att värmen finns där också. Så om jag har tur är det blå himmel och varm luft när jag kommer ut. Och om jag har riktigt tur hittar vi ett par dugliga inlines på Inter Sport och hämtar efter det upp mina egna hemma i Kberg och får då också vara med om inlines-premiären redan idag.
Är klar med dagens utdelade arbete och nu kom min skjuts, hej! 

I Died By You.

Popcircus och speciellt Håkan Hellström avnjuts denna afton. Ingen dålig avslutning på dagen inte.

Fick köra lite svarta pärla förrut. Inte för att den är särkskilt svart för tillfället men lika gutt för det var det allt. När klimatet blir lite varmare ska jag börja putsa på den igen. Är lite för lite körning nu för tiden, får ta och ändra på det.

Det höll på att gå illa med de där höga förväntningarna inför helgen. Lite rädsla hann krypa sig inpå mig men som tur var löste det sig med Fiffis biljett-kostnads-problem. Så på fredag sätter vi oss på var sin buss i var sin stad för att tillsammans möta upp Emmy i Växjö. Och för en gångs skull är jag ute i god tid med packandet. Har idag lyckats lägga fram nästan allt jag ska ha med mig. Så imon blir det iläggning i väska, besök på systemet, bränna ny skiva och så hörde jag något om ett nytt One Tree Hill-avsnitt!




Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig

Vad jag bryr mig om är att du kommer nära mig

Vad jag bryr mig om är att höra dig andas.


Vad jag bryr mig om är sanningen.

Oavsett vad det gäller.

Det var det där med att kunna lita på dig..

Circus.

Det här kallar jag vår.

Lördagen kallade jag vår. Nu är det tråkväder igen. Förhoppningsvis ändras det snarast.

Det här kallar jag lyxsöndags-morgon. En massa mys med dom två favoriterna.




På tal om två andra favoriter så kommer det bli en kalashelg! Svårt att motstå frestelsen att ha höga förväntningar. Men vad gör det när dom kommer slå in utan tvekan. Snus, Flin och Slem liksom. Hur kan det gå annat än kalas?

Sitter nu i Rödsle och väntar på att Ballar av stål ska börja. Och eftersom jag fick en så grov och ledsam diss när jag kom hit för snart två timmar sen är det ju tur att han har desto trevligare familjemedlemmer i form av Jacob och mamma D som det blev lite Rock Band med förrut. Det, i sin tur, räddade min kväll.

The Shining.

Sveriges värsta bilförare. Sveriges roligaste tv-program. Ett av dom i alla fall. Vilka människor. Och Adam Alsing är det inga fel på någon stans. Han gör en stor del av programmet.
Tidigare på kvällen vart det besök av Fredde och Malin och då blev det våfflor till fulla magar. Men som ganska ofta förrut gick lika snabbt som dom kom.
Och dra mig baklängs. Nitan har gjort comeback. Som jag saknat!
Ser för övrigt fram emot en helg helt tom på planer!
För att bara dra en snabbis sådär! ;)




The night is calling
And it whispers to me softly, "come and play"
You're my protection
But how do I feel this good sober?



Walking In Sunshine.

Efter att ha suttit en hel dag och stirrat in i en datorskärm och längtat ut i solskenet fick jag efter klockan sexton en promenad i det efterlängtade fina vädret med min bäste vän. Nu kan det ta och hålla i sig så det blir vår på riktigt. Och då dröjer det inte länge förräns det blir inlines-premiär. På tal om inlines gör det ju inget att medans man sitter där inne på "kontoret" får upplyftande sms av Andy som man inte alls blir avundsjuk på. Gris. 

Give Me Fire.

Uppdateringen är inte på topp.
Men det möttes ingen full Andy den där lördagen. Men Harry-kvällen var för övrigt kanon. På tal om uppdatering alltså. Helgen som gick spenderades i Stockholm med Mathias jobb. Buss, alkohol, musikal, två hotellnätter och finrestaurang för endast 400 kronor. Priset gick inte att klaga på och inte dagarna heller antar jag. Det var skönt att komma iväg och hotellsängen var gudomlig. Den kommande helgen blir än så länge lugn och helgen efter det är det Växjö som gäller. Kommer bli kalas rakt igenom. Malin och hennes två puckon!

 


Nu blir det till att packa väskan för imorgon och sen bege mig på dejt med Andy. Vilket var bra länge sen så känner nästan lite nervositet. Så där så det pirrar i hela kroppen. Dom brukar kalla det nykär va? Tihi! ;)

För övrigt funderas det mycket på hösten och längtas till någon gång runt juni månad så att kulan i den där Malin Magnusson ploppar ut!

Plug In Baby.

En perfekt lagom förfest till morgondagens partaj! Vårt parsällskap är bra. Dom tycker vi om. Och vi vann parspelet! Och Fiffi är en perfekt pepporganism! Så genom SMS-skrivning med henne är jag trots kvällens vin och öl-drickande otroligt laddad tills imon! Och Andy ska vara full! It's a deal! ;)

MalinM

Living Is Now

RSS 2.0