Hanging Around.

Har precis bokat hotell för vår tredagars-trip till Stockholm i juni då vi ska se Foo Fighters. Helt sjukt vad nära det är nu och jag håller på att spricka av längtan. Känns verkligen att sommaren är tätt inpå verkligheten. Vi har nästan ingenting kvar i skolan att göra. Tenta på tisdag och sen avslutande seminarie tisdagen därpå, sen är terminen över och alla roligheter tar sin start.

Igår hade vi färdighetsträning i EKG. Det innebar att vi fick strippa av oss tröja och bh, räkna revben på varandra och se kurvor på hur våra hjärtan sköter sitt arbete. Framstegen i kunskapen skjuter i höjden varje dag.

Idag har vi klingat in enkla högskolepoäng då vi hade kommunikationsövning. Utan handledare fick vi i basgruppen spela totalt ungefär 10 minuters oseriöst rollspel och sedan reflektera över bemötande. För detta fick vi 2,5 högskolepoäng. Lika mycket poäng som alla färdighetsträningar har gett tillsammans, då vi lärt oss att bädda, tvätta, patientförflyttning, hjärt- och lungräddning, vård i akuta skeden, ta blodtryck och ta EKG. Hård dag, verkligen.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

MalinM

Living Is Now

RSS 2.0