Band On The Run.

Är en stolt syster till min tandläkare till bror som ganska fort efter examen blev populär bland patienter och efterfrågad till specialistavdelningar i de större städerna runt Oskarshamn. Fick syn på en liten beskrivning av vad han sysslar med om dagarna och tycker det är ganska kul att man inte fattar så mycket av andra yrkesspråk. 
- Utlämning 2-leds implantatbro 44-45
- Avtryck för 6-leds tandburen bro 13..-..23 + 4 singelkronor på implantat 15, 14, 24 och 25
- Preparation och avtryck för skalkrona i porslin 22 tillsammans med singelimplantat 12

Enda sedan han och Malin flyttade till Oskarshamn efter tandläkarexamen i Göteborg har vi vetat att de troligtvis kommer flytta tillbaka till västkusten en dag. Nu är det snart dags. Någon gång i slutet av april/början på maj bär flyttlasset iväg. Det är sjuuukt tråkigt och jag skulle säkert kunna börja gråta över detta om jag skulle börja analysera det när jag har en väldigt dålig dag. Lika ledsen som jag är över att inte längre kunna träffa dem och Kerstin lika ofta, är jag över att mamma nu kommer bli ännu mer ensam och ha de tre barnen i olika städer.



Nu över till min kära syster som jag pratade med i fredags. Och där får man veta att hon och Adnan, utan nåt tidigare tal om giftermål, hemligt har gått och gift sig! Hux och flux och boom. Hallå... vad hände där liksom!? Jag som nästan börjat planera möhippa och allt. Att gå på min systers bröllop har varit en av de saker jag sett fram emot mest här i livet. Kan inte låta bli att säga att det vart lite tråkigt. Men ja..grattis till dom då och glad för deras skull.






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

MalinM

Living Is Now

RSS 2.0