Give Me Fire.

Uppdateringen är inte på topp.
Men det möttes ingen full Andy den där lördagen. Men Harry-kvällen var för övrigt kanon. På tal om uppdatering alltså. Helgen som gick spenderades i Stockholm med Mathias jobb. Buss, alkohol, musikal, två hotellnätter och finrestaurang för endast 400 kronor. Priset gick inte att klaga på och inte dagarna heller antar jag. Det var skönt att komma iväg och hotellsängen var gudomlig. Den kommande helgen blir än så länge lugn och helgen efter det är det Växjö som gäller. Kommer bli kalas rakt igenom. Malin och hennes två puckon!

 


Nu blir det till att packa väskan för imorgon och sen bege mig på dejt med Andy. Vilket var bra länge sen så känner nästan lite nervositet. Så där så det pirrar i hela kroppen. Dom brukar kalla det nykär va? Tihi! ;)

För övrigt funderas det mycket på hösten och längtas till någon gång runt juni månad så att kulan i den där Malin Magnusson ploppar ut!


Kommentarer
Andy

Det var mycket bra länge sen ja, alldeles för länge sen, kanske dags för lite ändring av det!!! <3

2009-03-17 @ 18:40:38
URL: http://matildautanh.blogg.se/
Fiffi

Ojojoj, bra med lite uppdatering. Japp gutt för slemmet att få besök av ett pucko och en Malin! haha inte många som får ;)

2009-03-18 @ 22:07:05


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

MalinM

Living Is Now

RSS 2.0