Golden Touch.

Om det inte hade varit studenttagning i våras hade det varit dags för skola om en vecka.
Känns sjukt bra att slippa gå och sätta sig vid bänken. 

Blev ännu mindre sömn inatt på grund av den där axeln. Första uppstigningen blev redan 00.30. Måste verkligen göra saker hela tiden för att inte tuppa av. Bästa sättet för att det inte ska göra för ont är konstigt nog att gå så största delen av dagen har tillbringats genom att gå massa varv runt huset.

Helgen var fin. Det var bra gutt att träffa nv-pojkarna innan alla sticker iväg. En ganska trevlig tripp till Dövestad hanns med under kvällen också. Söndagen var dugligt seg men spenderades på rätta stället. Promenaden hem på lördagsnatten var nog en hel massa bra!

Helgen blir Helsingborg och syster. Ska bli gutt att komma iväg och speciellt gutt att det är just dit. Dock en stor besvikelse på att den planerade kräftskivan hos Fiffi missas. Känns mindre kul att inte få vara med kvällen innan alla börjar med sitt i olika städer. Men i Helsingborg blir det ju Rabalder i RamlösaFredriksdalsteatern med Eva Rydberg och Siw Carlsson och dom biljetterna är bokade sen i våras så inte mycket att göra åt.
Ser fram emot detta också och hoppas på en rejäl skrattfest.  


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

MalinM

Living Is Now

RSS 2.0